Body(Vyřešeno tričko s lamou) Vyřešeno
Body(Vyřešeno tričko s lamou) Vyřešeno
Nechci být za úplného trotla,ale mohl by mi někdo vysvětlit k čemu jsou tady ty body pod jménem?
Naposledy upravil(a) Varg dne 29 srp 2007 16:06, celkem upraveno 1 x.
Můžeš si o ně zahrát kostky
http://www.pc-help.cz/LuckyDice.php

-
- Pohlaví:
Re: Body
Varg píše:Nechci být za úplného trotla,ale mohl by mi někdo vysvětlit k čemu jsou tady ty body pod jménem?
To je taková čtvrtletní soutěž. Ke koncí každého čtvrtletí se ltb koukne kdo se na to zeptal první a ten dostane tričko s logem PC-Help. A ten kdo se na to zeptal v tom čtvrtletí poslední dostane triko s takovou malou zelenou lamou.

-
- Pohlaví:
Jak se to přiděluje taky nevím, jen tam vidím jakýsi poměr. Příspěvků méně bodů více - musíš to porovnat, např. příspěvky/body: 48/56 - 1130/1284 - 716/801 atd.
Jen jsem si všiml, že čím je ten příspěvek delší, tím více bodů.
Také ale nevím k čemu ty body jsou - snad pro nějakou statistiku, nebo orientaci ltb.
Osobně si myslím, že nějaké body nic neříkají. Důležitý je jak pro rádce, nebo tazatele, jestli ta rada byla k něčemu užitečná. A podobně je to s těma hvězdama. Může se dva dny řešit problém a nakonec nejlíp poradí nováček s půlkou hvězdy, protože se s tím problémem setkal, zatímco ostatní ne atd.
Jen jsem si všiml, že čím je ten příspěvek delší, tím více bodů.
Také ale nevím k čemu ty body jsou - snad pro nějakou statistiku, nebo orientaci ltb.
Osobně si myslím, že nějaké body nic neříkají. Důležitý je jak pro rádce, nebo tazatele, jestli ta rada byla k něčemu užitečná. A podobně je to s těma hvězdama. Může se dva dny řešit problém a nakonec nejlíp poradí nováček s půlkou hvězdy, protože se s tím problémem setkal, zatímco ostatní ne atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15850
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”