Padání CoD Ghosts
Padání CoD Ghosts
Sem sám ? Nevím čím to je, ale komplem rozhodně ne. Prostě když hraju, tak třeba po 3 hrách TDM mě prostě zamrzne hra, a pak mě naskočí okno že hra neodpovídá. Je to jak kdy, někdy hraju hodinu v kuse a nic, někdy 10 minut a spadne to. Nevíte kde by mohl být problém? Na grafice mám nejnovější ovladače atd..
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Padání CoD Ghosts
Takže začneme tímto, máš tu hru koupenou nebo staženou (warez)?
http://screenshare.cz/
Jasně že mám origo, tak ví někdo ?
Zkus si tam nahodit nejnovější patch z oficiálních stránek, na stabilitu hry, snížení RAM a zamrzávání. Celkově je Ghost odpad!
Nemusí nahazovat patch když má hru na Steamu ne ? O.o
Ne sám ho steam stáhne.
"Na šílence.Na rebely.Protože lidé, kteří jsou dost šílení na to, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří ho mění."
-Steve Jobs
-Steve Jobs
Furt sem neserte, že je to odpad.. Ježiš, tak někdo je Codkař, někdo má rád radši bfka.. Taky neříkám že je BF odpad
jen se ptám, protože mě to sere, když hraju a ta hra neustále padá.. Steam stahuje sám patche, takže ten nejnovější tam mám.. Hra mě taky baví.. ale fakt už neevím, strácím nervy 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Promazán OT a SPAM. Dotyční vědí, takže je varuju takto slovně, že jsou v hledáčku a podobné "užitečné" rady, jakože hra je odpad a vyhozené peníze, takže s ní nemá cenu ztrácet čas, nechť si nechají pro sebe
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zkontroluj si HW nároky a popřípadě nějaké fórum.
Obavam se ze to konstatovani o kvalite hry je plne opravnene. To nema nic spolecneho s tim jestli je lepsi COD nebo BF, al ze ta ta hra obsahuje takove mnozstvi chyb, ze proste permanentne pada a neda se prakticky hrat delsi dobu nez par desitek minut.
S tim se proste neda nic delat, neni to chyba uzivatele, neni to chyba pocitace - je to problem hry. Kolegove v praci koupili hned jak to vyslo, ted permanentne nadavaji. Problemy s castym padanim se daji udajne daji castecne resit instalaci 16GB RAM, coz by napovidalo ze hlavni problem hry je s vyuzitim pameti, presneji receno jejim neuvolnovanim.
S tim se proste neda nic delat, neni to chyba uzivatele, neni to chyba pocitace - je to problem hry. Kolegove v praci koupili hned jak to vyslo, ted permanentne nadavaji. Problemy s castym padanim se daji udajne daji castecne resit instalaci 16GB RAM, coz by napovidalo ze hlavni problem hry je s vyuzitim pameti, presneji receno jejim neuvolnovanim.
Můžu vás ujistit že hra nepadá. Mě zatím nikdy nespadla :) Problém je v PC.
"Na šílence.Na rebely.Protože lidé, kteří jsou dost šílení na to, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří ho mění."
-Steve Jobs
-Steve Jobs
Problém není v PC ale ve hře ! Spousta hráčů si stěžuje že to nejde a padá , soutěže se odložili kvůli odladěnosti hry a problém je tak v 100 000 počítačích ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2454
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56