Nejde zvuk!!! Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zvuk!!!
Presne to si myslim, ale kde... boha jeho
-
- Pohlaví:
Boha jeho nevím. Musíš to všechno na zvukovce prolézt a rozklikat ta Upřesnit atd.
Zkus kouknout do vlastností zvuků a zvukových zařízení, teď jsem přeinstaloval XP a měl jsem podobný problém prostě to ani náhodou nešlo a pak jsem ve vlastnostech přepnul výchozí zařízení a dvakrat sem to restartoval a rozběhlo se to.
Jestli tam máš jenom jedno zařízení nebo jestli jsem přehlédl něco tady ohledně toho, že si to už zkoušel tak se omlouvám, ale teď jsem se probral po noční tak jsem mimo
Jestli tam máš jenom jedno zařízení nebo jestli jsem přehlédl něco tady ohledně toho, že si to už zkoušel tak se omlouvám, ale teď jsem se probral po noční tak jsem mimo
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zvuk!!! Vyřešeno
VYŘEŠENO!
Pujcil jsem si externi zvukvou kartu, v biosu zakazal z desky...a zvuk jde, vsiml jsem si ale, ze WIN dohraval nejake zvukove ovledace... Vyjmul jsem tedy externi zvukovku, v biosu povolil z desky... a zvuk jde. Sice porad nechapu v cem byl problem (zrejme v ovladacich zvuku z microsoftu) ale zvuk jde pres Realtek jako pred tim.
Pujcil jsem si externi zvukvou kartu, v biosu zakazal z desky...a zvuk jde, vsiml jsem si ale, ze WIN dohraval nejake zvukove ovledace... Vyjmul jsem tedy externi zvukovku, v biosu povolil z desky... a zvuk jde. Sice porad nechapu v cem byl problem (zrejme v ovladacich zvuku z microsoftu) ale zvuk jde pres Realtek jako pred tim.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5817
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11866
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”