Koupil jsem si novou DVD mechaniku (předchozí mi začala zlobit viz viewtopic.php?f=38&t=120856).
http://www.alza.cz/lite-on-ihds118-18-c ... 106459.htm
Nová mechanika DVDcka cte, ale kdyz chci neco vypalit, tak mi Nero (i Průzkumník Windows) možnost "vypálit" nenabízí (v Neru je tahle funkce zašedlá a nelze na ní kliknout, v Průzkumníkovi jí nevidim vůbec).
Je možný, že ta mechanika prostě vypalovat neumí, nebo jsem jí nějak blbě zapojil nebo je treba neco nekde nastavit? Nejaky ovladace si to stahlo (vyskocila mi hlaska, ze zarizeni je pripraveno k pouziti). Mám Windows 7.
Nová DVD mechanika nevypaluje
-
- Pohlaví:
Re: Nová DVD mechanika nevypaluje
Podle mne vypalovat opravdu neumí:
Lite-On iHDS118 černá
Univerzální mechanika, která dokáže číst všechny současné formáty CD a DVD včetně DVD-RAM. Mechanika má moderní design v černé barvě, lze ji umístit jak v horizontalní tak i ve vertikální poloze. Lite-On iHDP118 má velice nízkou přístupovou dobu, které činí 95 ms pro CD a 105 ms pro DVD. Mechanika se dodává v cenově atraktivním bulk balení (pouze mechanika). DVD mechanika se k počitači pripojuje přes rozhraní Serial ATA.
No to snad ne. To mě fakt nenapadlo, že se vůbec takový mechaniky prodávaj. Na Alze byla vyhodnocená jako nejlíp hodnocená a nejprodávanější mechanika. Tak to jim to přijdu omlátit o hlavu :)
-
- Pohlaví:
Tak to máš asi smůlu. Mechaniky jen pro čtení jsou běžné.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se, že ta hlava, o kterou by případně měla být mechanika omlácena, sedí na tvém krku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Nechápu, jak si někdo v dnešní době může koupit DVD mechaniku, která neumí vypalovat. Fakt mě nenapadlo, že by něco takovýho v dnešní době mohlo existovat. No co se dá dělat. Zkusim se zeptat, jestli mi jí nevymění 

-
- Pohlaví:
Na Alze ti ji hledat nebudu. Např. http://mechaniky.heureka.cz/lg-gh24ns/s ... e/#section
Ono je to vždy napsáno ve specifikaci mechaniky!
Dnes už se vypaluje málo, není moc důvodů k vypalování. Jsou flešky, externí disky ad.
Ono je to vždy napsáno ve specifikaci mechaniky!
Dnes už se vypaluje málo, není moc důvodů k vypalování. Jsou flešky, externí disky ad.
Myslíte, že mi jí vymění za vypalovačku? :) Nerad bych vyhodil čtyři kila do kanálu :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
cuaron píše: Zkusim se zeptat, jestli mi jí nevymění
Jako v každém e-shopu máš i v Alze možnost do 14(?) dnů odstoupit od smlouvy bez udání důvodů
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Co si myslíme my není podstatné. Záleží, co si myslí na Alze. Nebylo to přes internet? Tam máš 14 dní na vrácení.
Objednal jsem to přes internet a vyzvedl si to osobně.
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pak to uháněj vrátit, i podle obrázku je zepředu vidět nápis DVD ROM
S vrácením by neměl být problém, pokud to není dýl, než 14 dní. Ovšem u Alzy nikdy člověk neví

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4809
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek