Dobírka
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dobírka
Máte někdo zkušenosti s posíláním na dobírku? Včera odpoledne mi jeden chlap poslal balík a tak se ptám jestli by to tu už mohlo dnes být. Posílal to přes českou poštu
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No kupuju mobil za 6000, tak doufám že to nebude plný novin. A kdyžtak bych to řešil policii, nebo občanským judem.!!! Takže myslíte že už dnes to bude na pošte?
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
-
- Pohlaví:
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ha ha ha, tak díky za pomoc!
Re: Dobírka
No a já se ptám - kdo to má vědět?majkll píše:Včera odpoledne mi jeden chlap poslal balík a tak se ptám jestli by to tu už mohlo dnes být.
karbi02 píše:Známej kdysi kupoval mobil, a za 4000 mu přišel pytlík rejže...
co s tym spravil? da sa to vobec nejako riesit cez policiu? tohto sa celkom obavam ked mi prichadzaju veci postou
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
majkll píše:No kupuju mobil za 6000, tak doufám že to nebude plný novin. A kdyžtak bych to řešil policii, nebo občanským judem.!!! Takže myslíte že už dnes to bude na pošte?
Občanské judo je jen pro vyvolené a policajti jsou ti k ničemu, než se k něčemu dokopou, má týpek dávno od pošty prachy.Jediná možnost, jak to otevřít je za svědectví vedoucího pošty, ale asi si to musíš dopředu domluvit.Kamarád to tenkrát takto udělal na jedné poště v Praze (byl jsem u toho) a místo N70 za 8 litrů mu přišla teniska a kupodivu neměla ani tu 2Gb kartu, kterou ten frajer sliboval.Sepsali protokol na poště, nahlásili policajtům a do 14 dnů měl prachy zpátky.Pokud to ale moc chceš, zkus frajera trochu vycukat.Dej mu tak tejden a potom mu zkus zavolat, pokud je to podvodník, tak ti ani telefon nezvedne, pokud ano, řekni mu že ti místo mobilu přišlo něco jiného a dal jsi to policajtům a uslyšíš reakci.
Doporučuji tyto věci kupovat regionálně, z ruky do ruky, ale ani to není jistota, telefon může být zaplavený a oxidace udělá své.A servisy se s tím moc nemažou opravy 4-5.tis i více
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obchoduju na Ikupu a Aukru a zatím mám dobré zkušenosti. Jak bych se zachoval, kdybych z balíku namísto vydraženého zboží vybalil rejži nebo kámen nevím. Podvedených je ale mnoho. stačí na ikupu nahlédnout do fóra. Mnoho prodejců vyžaduje platbu na účet předem a nakonec zboží vůbec nepošlou. Pak se s tím moc dělat nedá max. trestní oznámení nebo si najmout bouchače 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”