Další zkušenost z O2

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Další zkušenost z O2

Příspěvekod amaroun » 29 srp 2007 19:44

Pánové další zkušenost s O2.Mám 20Gb FUP a když jsem to 19.8. vyčerpal, objednal jsem dataklik přes mojekonto.Bohužel se jim objednávka sekla a zůstává jako odeslána, nicméně nesplněna.Rychlost netu jak šnek a nový dataklik objednat nemůžu, jaksi ho brzdí ta nesplněná objednávka.A jinak to objednat nejde, taková je to kreativní společnost.Už jsem volal na všechny možné linky, snad padesátkrát jsem jim diktoval své tel.číslo a jméno, ale nic jsem z nich nevyrazil.Pracují na tom, prý ve dne v noci.Nejvíc mě ale točí ta jejich hláška, "před náhlášením poruchy restartujte svůj modem".Nikdy to modemem nebylo, vždycky byl problém u nich.No nic jdu volat, trochu jim zvednu mandle šejdířům.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 srp 2007 20:48

Tím jsi mi připomněl, že už mám 12 měsíců pevné linky (telefon) odkrouceno a mohu přelítnout k ČRa bez penále :D

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 29 srp 2007 20:52

Na to můžu říct jen jedno - rok a půl už nevím co je pevná linka a jsem spokojený.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 srp 2007 21:01

I když už ji nemám velmi dlouho, tak dobře vím, co to je. Za ta léta jsem jim za ty paušály zaplatil mnohem víc, než jsem provolal. Ve finále jsem se s nima soudil a prohrál. Pak jsem to zrušil, ale to jim vůbec nebrání v tom, aby u mne 2x do roka zazvonila vyfešákovaná slečna s podobným studentem a přesvědčují mne, jak je pevná linka výhodná. Jsou horší než Jehovisti.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 29 srp 2007 21:22

Mam O2 a jsem maximalne spokojen. I-net jede tak jak ma, castokrat i rychleji. Za rok a pul co ho mam se nestalo, ze by spadl...

anonym_1

Příspěvekod anonym_1 » 29 srp 2007 21:24

Soused odhlašoval pevnou a na bývalém telekomu mu sdělili že jsou "rádi" protože kdo moc nevolá je pro ně stanice ztrátová. Provoz prý měsíčně jedné stanice stojí 500,-. Nevím co je na tom pravdy ale jde o zajímavý obchodní přístup.

pompeus50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod pompeus50 » 29 srp 2007 21:28

branda píše:Soused odhlašoval pevnou a na bývalém telekomu mu sdělili že jsou "rádi" protože kdo moc nevolá je pro ně stanice ztrátová. Provoz prý měsíčně jedné stanice stojí 500,-. Nevím co je na tom pravdy ale jde o zajímavý obchodní přístup.

tak nějak to máme my.. za poslední měsíc sme provolali tak 50Kc???? ale platime ještě 300stovky za přístroj... :roll: :roll:
Tak se pánové vydělává :idea:

guest

Příspěvekod guest » 29 srp 2007 21:33

foxy_whiteFox píše:Mam O2 a jsem maximalne spokojen. I-net jede tak jak ma, castokrat i rychleji. Za rok a pul co ho mam se nestalo, ze by spadl...

Já bych je neházel do jednoho pytle - nejspíš máš štěstí, že tam kde bydlíš jsou normální (chtěl jsem napsat hodný) lidi. U nás je to trochu jinak, co úředník to v.., ale jsou i výjimky. :lol:

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 29 srp 2007 21:34

ach jo :roll:

pompeus50:paušál platíš za to že když je nějáká závada na vedení k tobě tak ji opraví - bych vás všechny chtěl vidět kdyby jste to měli platit ze svého

branda:zhruba to odpovídá

amaroun:no a co by si za ty prachy chtěl :lol: - ale ne vážně pošli mi přes SZ tel. číslo - třeba ti zlepším náladu
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

guest

Příspěvekod guest » 29 srp 2007 21:47

To Weslo: Na tom co píšeš je jistě trochu (možná trochu víc), ale je to hodně zavádějící. Pak bys asi nenamítal nic, kdybys na každé okresní silnici platil několikatísícovou silniční známku, protože ta oprava taky něco stojí. A to je skoro všude. Energetika a informace jsou největší zloději, kteří se neustále ohánějí vysokými náklady, ale vykazují nejvyšší zisky. Provoz a údržba malý samošky s deseti zaměstnanci taky něco stojí, ale prodavačky berou desítku, vedoucí patnáctku a majitel o něco víc. Jistě by to mohli znásobit, ale pak by chleba stál 200 kaček.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 29 srp 2007 22:01

Blue Spirit píše:Na tom co píšeš je jistě trochu (možná trochu víc), ale je to hodně zavádějící. Pak bys asi nenamítal nic, kdybys na každé okresní silnici platil několikatísícovou silniční známku, protože ta oprava taky něco stojí.

platíš silniční daň a taky daně z pohoných hmot - navíc na dálnice známky jsou (btw. 1km dálnice stojí 200 - 350 miliónů/km)

postavit HR + DSLAM a vedení k 250 lidem bude taky stát pár mega - a udržovat je další 10tisíce měsíčně - nechci obhajovat ceny za net ale za linku platíte fakt dost málo - navíc je to deformováno tím že ČTÚ donutil O2 aby se staralo o dráty a navíc jim svazuje ruce ohledně cen všeho - kdyby to udělali jako u železnice že se jdna organizace o cestu(vedení) stará a pronajímá ho všem za stejné ceny nebo kdyby to bylo jako v zahraničí že provideři platí tyto paušály ze svých zisků do jakéhosi společného fondu bylo by to jiné - ale není to tak a tak budete všichni ještě dlouho platit
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 29 srp 2007 22:53

To by mě teda zajímalo,jak to,že linky ,dráty a vůbec mají všude stejný,ale např.v USA je to o tolik levnější/i po přepočtu/ a určitě berou jinačí platy než naši OUTŮÁCI :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    5286
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 12:23
  • NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
    od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw)
    1
    2675
    od liborek Zobrazit poslední příspěvek
    10 črc 2024 19:52

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”