Porušit pečeť na 1 rok starém zdroji? Vás názor
Porušit pečeť na 1 rok starém zdroji? Vás názor
Prosím vás cely můj pc j tichý jenom zdroj CM650 gx hučí jako smyslu zbaveny. Pro celkovou pohodu a ticho jsem objednal gelida a jeden noctuga 12cm Dan který chci dat do skříně. Myslíte si ze je NEJAKA šance ze se mi během jednoho roku pokazí zdroj? Poruší tím pečeť. Udělali by jste to ? Díky za názory.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Porušit pečeť na 1 rok starém zdroji? Vás názor
Ne. Zdroj bych vyměnil - reklamoval. Pokazí se po týdnu, po měsíci, po roce... Nehledej v tom nic záludného.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Omlouvám se napsal jsem to špatně. Zdroj neni pokažený, ani nehuci divně, jenom je slyšet oproti jiným komponentum. Nemůžu ho reklama ať
ještě jednou se omlouvám. Myslím to tak ze podle vašich zkušenosti, me se ještě nikdy zdroj nepokazil, muže rok stary zdroj odejít. Vím muže vždycky ale zase tak nekvalitní není.

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Odejít může po roce i Enermax za 3k, jen je to u něj vzhledem k ceně divné.
Když ho nemůžeš reklamovat, tak proč řešíš pečeť? Pokud je zdroj hlučný a dříve nebyl, je to důvod k reklamaci.
Když ho nemůžeš reklamovat, tak proč řešíš pečeť? Pokud je zdroj hlučný a dříve nebyl, je to důvod k reklamaci.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Zkusím ale nedávám tomu moc šanci. Podle me mi řeknou ze to je normální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2535
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 17:48