zajimalo by me jestli jedou hry i na vistach neozumim tomu.
a jeste jedna otazecka rozjel bych to tady na tom pc? a omlouvam se za spam.http://www.alza.cz/pocitacova-sestava-a ... d68866.htm
pokud ten PC jeste nemas, tak ho urcite NEKUPUJ...za ty penize se da poskladat mnohem lepsi, vykonejsi sestava...zeptej se tady kluku, ti urcite poradi...za 20.000,- (tolik stoji ta sestava) se da sehnat dobrej herní stroj
EDIT: urcite nebude na oblivion stacit...ta grafika to nebude zvladat a 1GB pameti je taky malo...jako ja bych to videl na nejaky Core2Duo , 2GB RAM a ATI X1950Pro nebo XT..
EDIT: urcite nebude na oblivion stacit...ta grafika to nebude zvladat a 1GB pameti je taky malo...jako ja bych to videl na nejaky Core2Duo , 2GB RAM a ATI X1950Pro nebo XT..
budu kupovat az za pul roku takze moc dekuju :) kdyz tak mi porad kde bych si ho moh nechat sestavit.
tak se omlouvam nakonec mi tata zaridi pc od cloveka ktery se v tom hodne vyzna :) sestavy ho uplne sam :). do tech 20000 tisic a jeste sem se chtel zeptat co byste mi za tuto cenu doporucili koupit treba graficka karta pamet nebo hdd(jestli to teda lze protoze ja toho moc o pc nevim... :(
proste treba soupis toho s ceho byste to slozili.
tak se omlouvam nakonec mi tata zaridi pc od cloveka ktery se v tom hodne vyzna :) sestavy ho uplne sam :). do tech 20000 tisic a jeste sem se chtel zeptat co byste mi za tuto cenu doporucili koupit treba graficka karta pamet nebo hdd(jestli to teda lze protoze ja toho moc o pc nevim... :(