Prečistenie počitaču Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Prečistenie počitaču  Vyřešeno

Příspěvekod SamerLP » 26 lis 2013 15:02

Zdravímmám aký problém chcem toršku prečistiť počitač a nevime čo možem vymyzať a čo nie mám nejaké tie doplny asusu a tak... no mám trošku pomalší počitač ale nechcem ho cely preinštalovať lebo neviem kde som nejaké veci stiahol... alebo je najaký sposob ako zachovať nejaké data a ostatné vymaže? :) predom díky...
Počitač potom ASUS model: A54H

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Prečistenie počitaču

Příspěvekod Pic » 26 lis 2013 15:31

Jednak použij program Ccleaner (je bezpečný - ponech nastavení programu po instalaci) a vyčisti jím PC a to i registry (povol jejich zálohu). Dokumenty - textové soubory, hudbu, fotografie, videa - pokud je již nechceš, můžeš smazat. Nainstalované programy, pokud je již nepoužíváš, musíš regulérně odinstalovat, např. přes přidat a odebrat SW v Ovládacích panelech (platí pro WinXP). Pokud je něco nejasné, tak se ptej.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 26 lis 2013 15:50

Ccleaner poznám no neviem čim to bude ale tak mám asi len jeden problém strašne pomalé spúštanie počitaču inak nič počitač ide celkom dobre neseká len ma sere to pomaly sa spúšta a proste keď dám heslo strašne dlho je to Vitajte a u mojej babky to je strašne rýchlo. takže neviem nedá sa to nejak zrýchliť mal som viackrát preinštalovaný PC a keď bol preinštalovaný sa puštal rychlo a teraz pomaly predom dík :)

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 lis 2013 16:00

Klikni v spodní liště na START - do volného políčka nad tím napiš MSconfig ,klikni na to a pak dej záložku Po spuštění.Tam můžeš zrušit spouštění programů při startu Windows.Pokud nevíš co můžeš ukončit,tak sem hoď snímek z té nabídky Po spuštění a my ti tady poradíme.Ale většinou můžeš zaškrtnou všechny programy.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 26 lis 2013 16:28

Ja to mám anglicky ktoré to je prosím? ako sa to volá myslím zo po spuštení?

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 26 lis 2013 17:33

Předposlední záložka. To je problém si to přeložit?
Just Fucking Google It!

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 lis 2013 17:38

Bude tam napsáno Startup nebo After Run.Proč máš anglický windows,když neumíš anglicky ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 26 lis 2013 18:02

Nemám mám ho v slovenčine :) ale divné v tom programe to mám anglicky...
ktoré? som z toho jeleň
screen: Obrázek

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Lis 2013 18:53) ---

tak neviem čo vypnuť našiel som to tu je viac screnov tolkoto veci sa spusta tu sú:
1. Obrázek
2. Obrázek
3. Obrázek
4. Obrázek
5. Obrázek
Predom díky asi je toho vela čo sa spúšta :(

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 26 lis 2013 19:07

Jžš přehledněji už by to nešlo? Zprasit tohleto v malování mi trvalo sotva tři minuty.

Obrázek
Just Fucking Google It!

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 lis 2013 19:19

Kromě Esetu (antivir) a Synaptic (zřejmě touchpad) můžeš s klidem vypnout všechny.
A doporučil bych ti rovnou kontaktovat kolegy s Hi Jack This,kde bys jim měl postnout log.Máš tam toho hodně.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 26 lis 2013 19:28

teraz dobré?
Obrázek
mám ale tuto sa pozri mám všetko vypnuť ale ja niektore veic potrebujem a ešte k tomu jedna vec tu je že... ja by som im napísal ale mne ten ComboFix nejde proste dlho to trvá a ja nechcem znova dlho čakať strašne dlho to je už som ten log spravil raz a že zle že mám niečo odinštalovať neviem čo teda nemám ako takže... už neviem ako ten combofix :/

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 26 lis 2013 21:52

Test by neměl trvat déle než deset minut. Nicméně, čas skenování se může u těžce nakažených počítačů zdvojnásobit.
A nebo jak to tam je.
Fakt si nemusel dělat vlastní obrázek, když už jsem to udělal za tebe. Nebo chceš soutěžit kterej je hezčí?
A ty už si ten dotaz položil? Jeslti jo, tak dělej co ti říkaj, nic jinýho. To co používáš samozřejmě vypínat nemusíš, nikdo ti tady nenapsal ať vypneš všechno, i když jak vidím ten bordel tak by to asi bylo nejlepší.
Just Fucking Google It!

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”