Již několikrát se mi stalo, že ntb (HP, Intel Core i5, W7) najednou zčernala obrazovka a během chvilky se obnovila. Nejsem si úplně jistý hláškou, která se objevila v řádku dole, ale bylo to ovladač AMD(??) přestal pracovat a byl obnoven. Dneska to po delší době dělalo a ne a ne nastartovat. Mohu poprosit o radu? O co jde a co s tím?
Díky.
Ovladač AMD přestal pracovat
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladač AMD přestal pracovat
Ahoj.
Může to být zastaralým ovladačem, notebook se ti přehřívá nebo to je díky závadě grafické karty.
Co je to přesně za model notebooku a co znamená, že nemůžeš nastartovat?
Může to být zastaralým ovladačem, notebook se ti přehřívá nebo to je díky závadě grafické karty.
Co je to přesně za model notebooku a co znamená, že nemůžeš nastartovat?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Ahoj.
Jedná se o HP ProBook 4320s. Měl jsem problém s větrákem, ale výměna větráku to vyřešila. Ta HP se dost přehřívají. Nevím, jak ověřit to ostatní. Vždycly došlo jako by k restartu obrazovky, zčernala a během 2 sekund najela a vpravo dole se objevila hláška, kterou jsem uváděl. Včera se mi to zacyklilo, než to najelo, tak zase zčernala a po najetí, než jsem mohl pohnout kurzorem, tak opět. Ale zdál se mi dost přehřátý, víc než obvykle. Vypnul jsem to natvrdo. Chvíli počkal a pak zapnul. Od včera bez problémů.
Jedná se o HP ProBook 4320s. Měl jsem problém s větrákem, ale výměna větráku to vyřešila. Ta HP se dost přehřívají. Nevím, jak ověřit to ostatní. Vždycly došlo jako by k restartu obrazovky, zčernala a během 2 sekund najela a vpravo dole se objevila hláška, kterou jsem uváděl. Včera se mi to zacyklilo, než to najelo, tak zase zčernala a po najetí, než jsem mohl pohnout kurzorem, tak opět. Ale zdál se mi dost přehřátý, víc než obvykle. Vypnul jsem to natvrdo. Chvíli počkal a pak zapnul. Od včera bez problémů.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Fajn. To přehříváni by to mohlo způsobovat, potom se totiž resetuje grafické jádro, což se projevuje tím probliknutím.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
Stáhl jsem HW Monitor na sledování teploty, ale zatím jsou teploty na Core 0 i 2 max 52 st. Celsia. Je fakt, že to zatím neudělalo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2609
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14