Odinštalovanie Antivirov Vyřešeno
Odinštalovanie Antivirov
Zdravím zistil som tu pri kontrole logu ževraj mám viac ako jeden antivirus používam len Eset a ževraj mám ešte jeden Essentials Microsoft či jak sa volá neviem teraz presne a ja som ho kedys odinštaloval úplne a ževraj ho stále mám a ja ho nevidím nikde... poradíte prosím? :)
-
- Pohlaví:
Re: Odinštalovanie Antivirov
A když ho nevidíš, jak víš že ho máš? Přes Ovladací panely to nejde?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit: "zistil som tu pri kontrole logu ževraj mám viac ako jeden antivirus" 
Podívej se po jeho souborech, pokud nic nenajdeš tak CCleanerem promaž registry.

Podívej se po jeho souborech, pokud nic nenajdeš tak CCleanerem promaž registry.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Musíme dočasně odebrat Anti-Virus, jak to v rozporu s opravou chci spustit. Můžete znovu nainstalovat znovu později. Pokud nejste spokojeni asi dělá, dejte mi prosím vědět před zahájením
AppRemover
Musíme dočasně odebrat Anti-Virus, jak to v rozporu s opravou chci spustit. Můžete znovu nainstalovat znovu později. Pokud nejste spokojeni asi dělá, dejte mi prosím vědět před zahájením
Stáhni si AppRemover
A spusť ho.
Zvol „No Installation“ a klikni na další (Next).
Dej zatržítko u „I agree……“ a klikni na „Start“.
Klikni na Next >>
Ujisti se, "Remove Security Application „ ("Odstraňte bezpečnostní aplikace" )že jsou shromažďovány a klepni na tlačítko Next >>
Krok # 1 Zkusíme se zbavit antiviru. Auto-odinstalace ( Re-open AppRemover ) , klepni na tlačítko Další >>
Ujisti se, ("Odstraňte bezpečnostní aplikace") že jsou data shromažďovány a klepni na tlačítko Další >>
AppRemover prohledá všechny bezpečnostní aplikace na Tvém PC.
Vyber nějaké << antivirové >> položky z nabízených aplikací a klepni na tlačítko Next >> dvakrát.
Postupuj podle případných dalších pokynů na obrazovce. Pokud budeš požádán o restart počítače, učiň tak.
Dokončen Appremoval proces ... .... Buď jako automatický start v seznamu služeb. Opakován vyjmutí z CP, ale obdržela odinstalace chybovou zprávu. Vybrané "opravy" možnost a obdržel chybovou zprávu. Stuck v limbu. HomeDog Zkus spustit AppRemover znovu mimo tuto dobu vyber "Clean Up Nepodařilo Odinstalovat" namísto "Odstraňte bezpečnostní aplikace"
AppRemover
Stáhni si AppRemover
A spusť ho.
Zvol „No Installation“ a klikni na další (Next).
Dej zatržítko u „I agree……“ a klikni na „Start“.
Klikni na Next >>
Ujisti se, "Remove Security Application „ ("Odstraňte bezpečnostní aplikace" )že jsou shromažďovány a klepni na tlačítko Next >>
Krok # 1 Zkusíme se zbavit antiviru. Auto-odinstalace ( Re-open AppRemover ) , klepni na tlačítko Další >>
Ujisti se, ("Odstraňte bezpečnostní aplikace") že jsou data shromažďovány a klepni na tlačítko Další >>
AppRemover prohledá všechny bezpečnostní aplikace na Tvém PC.
Vyber nějaké << antivirové >> položky z nabízených aplikací a klepni na tlačítko Next >> dvakrát.
Postupuj podle případných dalších pokynů na obrazovce. Pokud budeš požádán o restart počítače, učiň tak.
Dokončen Appremoval proces ... .... Buď jako automatický start v seznamu služeb. Opakován vyjmutí z CP, ale obdržela odinstalace chybovou zprávu. Vybrané "opravy" možnost a obdržel chybovou zprávu. Stuck v limbu. HomeDog Zkus spustit AppRemover znovu mimo tuto dobu vyber "Clean Up Nepodařilo Odinstalovat" namísto "Odstraňte bezpečnostní aplikace"
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Prepáčte ale ja nebudem riskovať že dostnamem vir ja ho nebudem odinštalovavať neviem ako... a kody neviem či ich ešte mám :(
lebo ja mám platený eset... takže a neviem ako ho vobec odištalovať...
lebo ja mám platený eset... takže a neviem ako ho vobec odištalovať...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tím přeci odinstaluješ ten MSE.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
nechápete ja ten MSE už mám dávno odištalovaný ten Minecraftr Security Essentials som dávno odinštaloval v PC ho vobec nemám... ako viem ja...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ja bych veril oranzovym lidem ze Security teamu...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
V podode ale nechápem ako ho mám odištalovať nejaký antivirus o ktrom viem že už sm dávno odištaloval to nemá logiku predsa -_-
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstaloval , ale ne úplně , ty zbytky tam mohou vadit jinému antiviru.
Aha a tie zbytky neviem ako nájdem ako ich možem odinštalovať?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
V tom programu to nejde?
Takk musíš použít odinstalační program na ty zbytky antivirů.
Nejprve:
Stáhni si Security Check by screen317 z některého odkazu
http://screen317.spywareinfoforum.org/SecurityCheck.exe
http://screen317.changelog.fr/SecurityCheck.exe
ulož si ho na plochu, poklepej na něj a postupuj podle instrukcí v černém okně. Potom se automaticky otevře pozn. Blok, bude mít název checkup.txt. Jeho obsah sem prosím zkopíruj.
Takk musíš použít odinstalační program na ty zbytky antivirů.
Nejprve:
Stáhni si Security Check by screen317 z některého odkazu
http://screen317.spywareinfoforum.org/SecurityCheck.exe
http://screen317.changelog.fr/SecurityCheck.exe
ulož si ho na plochu, poklepej na něj a postupuj podle instrukcí v černém okně. Potom se automaticky otevře pozn. Blok, bude mít název checkup.txt. Jeho obsah sem prosím zkopíruj.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”