Zdravím,
po zjištění, že mi nějak nefunguje FRD jsem zapátral a zjistil, že za tím je nový avast (aktualizace cca před týdnem) a to jeho modul Webový štít. Při jeho vypnutí se link do FRD načte a pak už pokračuje i když štít zapnu. Se zapnutým štítem si FRD nesáhne na odkaz, ani na kontrolu aktualizací a pluginů. Setkal se někdo z vás s něčím podobným? Bylo by nějaké řešení?
Díky za odpověď.
Avast blokuje FreeRapid Downloader Vyřešeno
Re: Avast blokuje FreeRapid Downloader
Avast nemám, ale nemá nějakou možnost přidat konkrétní program/složku do vyjímek? To by nepomohlo?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
určitě ano. Jen bych potřeboval vědět jak. Ono to jde u virového scanneru, ale nejde přidat program u webového štítu.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 28 lis 2013 12:45, celkem upraveno 1 x.
No já jsem zvolil to "špatné" a vrátil jsem avast k předchozí verzi s těmi 8 štíty...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Je to čistě problém
Naposledy upravil(a) jaojao dne 01 zář 2014 16:41, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Ale no tak... To jsem zkoušel.
Njn. Já to celé nečetl, zrovna jsem přišel od zubaře.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když klikneš na Webový štít, zobrazí se i nabídka možnosti a tam další volby - zkoušel si?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Re: Avast blokuje FreeRapid Downloader Vyřešeno
Zkoušel. zadal jsem url, to je bez změny. Proces zadat nejde (žádný). Nechám to tak. Budu holt vypínat štít před stahováním. To není nic tak zlého..
Osobně považuji webové štíty za zlo, navíc docela dost zdržují ... takže takové doplňky antivirů samozřejmě ihned vypínám.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”