Fleška sa nenačíta Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Fleška sa nenačíta

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:46

Mám dva USB zásuvky a v ani jednej nejde... a iné USB ide v poriadku proste pripojí sa ale treba ho formátovať čo spravím a napíše že sa nenaformátovalo...

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 14:48

Task ještě jednou: CO SE STANE, KDYŽ DÁŠ JINOU FLEŠKU DO TVÉHO PC??? Taky chce naformátovat? Nebo ji Tvůj PC normálně načte a můžeš otevřít složky a soubory?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:51

píšem ti tu si slepí ak áno kúp si okuliare... píšem ti že nejde proste pripojí sa ale treba ho formátovať ale nejde to píšem to 3 krát tak už mi to tu stále necituj! (sorry ale nedalo sa to inak napísať stále to tu píšem a ty sa budeš ešte stodvadsať krát pítať!)

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 14:53

Tak nepiš blbosti a odpovídej na mé otázky. Zatím jsi to neudělal a moje trpělivost není svatá. Končím.....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 14:57

Tak konči ja som ti odpovedal už bilion krát!
som ti písal že proste pripojí sa ale proste nejde otvoriť priečinok z vecami čo tam mám čo je na tom nepochopitelné! stači len čitať!
nechápem v škole ťa neučili čítať či čo stále ti tu odpovedám a teraz som ti preisotu odpovedal viackráť čomu nerozumieš píšem to čo píšem inak ti to nedokážem opísať nechápem čo je nezrozumiteľného na to že sa pripojí ale pýta formátovanie a nejde mi to naformátovať... to je len problém píšem to tu aj po 5 krát!
Tak pomôže mi prosím niekto iný keď pánko neni ochotný kto tomu chápe čo mám namysli lebo tento tu asi netuši o čo ide... keď to vysvetľujem tak ako viem inak sa to nedá vysvetliť...
pardon za moje správanie ale to sa proste nedá napíšem normálnu odpoveď na môj problém a ešte mi napíše že mu mám na to odpovedať keď som mu už pritom na to odpovedal ako kby rovno písal a nečital si moje odpovede čo je smutné :-(

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 29 lis 2013 18:11

No, na jeho omluvu, moc srozumitelně psát neumíš. Ale k věci:
1. Zkus zmíněnou flashku na jiném počítači.
2. Zkus jiný ověřený flash disk na svém počítači - ve stejném USB portu.

Pokud ad1. Bude vyžadovat formát i na jiném PC a ad2. jiný flash disk bude funkční, pak je tvá flashka pravděpodobně nenávratně pryč i s daty. Můžeš zkusit kontaktovat firmu pro obnovu dat, ale budeš to muset zaplatit (cca tisíce Kč. a bez záruky).

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 18:18

Tak teraz skúšam na inom PC presnešie tiež notebooku a žiada tiež formátovanie no skúšam dal som nie rýchle formátovanie ale normálne tak skúsim no...

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2013 18:19

ITCrowd: Promiň, ale to jsem mu psal několikrát, pořádné odpovědi jsem se nedočkal. :oops:

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 29 lis 2013 18:25

Nechci ti brát iluze, ale i kdyby se ti ji podařilo zformátovat - používal bys ji, když selhala? Navíc formátováním přijdeš o všechna data.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 29 lis 2013 18:57

Ja viem aj ked pridem o data na tej fleške to je jedno nech prídem nič také doležité tam nebolo len to usb chcem používať... proste skúšam formátovať a nejde... ani sám neviem čo tam mám takže to je jedno... :D

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”