Teď jak na to koukám si ale řikám, jestli CBR 50 vůbec existuje? Měl jsem ale za to, že jo. Jestli se to nějak nekutí ze 125.
Jinak samozřejmě zima, sníh, ledovka, tma, klouzací auta - všechno možný. Neni to prostě dobrej nápad. A vzhledem k tomu, že na AM nepojedeš víc než 45 km/h, v dešti zmokneš stejně jako kdybys šel pěšky.
Výběr motorky - Am Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr motorky - Am
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Já mám za to že právě ta motorka kterou jsem si dřív vyhlídl byla právě CBR 50, ale koukal jsem teď i na bazar na motorkari.cz a tam je taky jen 125...
Spíš teď teda přemýšlím jestli nepočkat ten rok do 16, a koupit si 125, ale to se mi teda ani trošku nechce... No uvidíme
Spíš teď teda přemýšlím jestli nepočkat ten rok do 16, a koupit si 125, ale to se mi teda ani trošku nechce... No uvidíme

- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bude lepší počkat. Teď bys nacpal peníze do 50, který bys v zimě dal zabrat a ještě bys na ní někde klouznul.
Na 125 už se dá aspoň trošku normálně jezdit.
Na 125 už se dá aspoň trošku normálně jezdit.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Sakra, to je strašný
Ona ségra taky bude chtít jezdit co nejdřív, tak možná na Vánoce jako dárek od babičky nějakou od 15 let a pak na 125 si mezitím vydělám

Ona ségra taky bude chtít jezdit co nejdřív, tak možná na Vánoce jako dárek od babičky nějakou od 15 let a pak na 125 si mezitím vydělám

Motorka od 15 je nesmysl. Kup si Simsona stojí pár korun a něco vydrží. Jinak v zimě je to sebevražda na to sednout. Mám kamaráda, co jezdí na motorce od 15 let, má najezděno okolo 100K na motorce, ale v zimě, když nasněží nebo je námraza na to nesedne a to je blázen.
Ještě k tomu zimnímu období, představ si jak se kloužou auta a to mají 4 kola, větší výkon, náhon na přední kola, zadní kola, čtyřkolky a stejně mají problém.
Další věc je údržba motorky v zimě. Pokud tomu nerozumíš, první co se Ti stane, odejde Ti chladič + další kraviny okolo toho.
Uvažoval si o 4kolce? Přeci jenom na zimu je to lepší než motorka.
Ještě k tomu zimnímu období, představ si jak se kloužou auta a to mají 4 kola, větší výkon, náhon na přední kola, zadní kola, čtyřkolky a stejně mají problém.
Další věc je údržba motorky v zimě. Pokud tomu nerozumíš, první co se Ti stane, odejde Ti chladič + další kraviny okolo toho.
Uvažoval si o 4kolce? Přeci jenom na zimu je to lepší než motorka.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
Mam simsona na prodej za 4 k.v papirech 50 ccm ale je tam 60 valec,takze strasna pila.
hmmm?

Stůl: Amd Ryzen 5 3600X, Gainward RTX 3060 Ti ghost OC, 16GB Ram Crucial, Corsair RM 650
NTB: Asus ROG strix scar edition I7 8750H, GF 1050Ti, 8GB RAM
NTB: Asus ROG strix scar edition I7 8750H, GF 1050Ti, 8GB RAM
Kdyby dnes všichni jen nečuměli na vzhled tak du klidně do simsona, ale prostě to nejde :)
Ale přivedl jsi mě k otázce jak upravujete ty papíry? Že bych si koupil Hondu CBR 125R a v papírech měl místo 10kW jen 4kw jako že to je škrcený.
Ale přivedl jsi mě k otázce jak upravujete ty papíry? Že bych si koupil Hondu CBR 125R a v papírech měl místo 10kW jen 4kw jako že to je škrcený.
20km? Jezdi busem. Kupovat motorku před zimou je kravina sama o sobě.
Na babetu nemůžeš, AM je zkrátka jen na skůtry do 45km s automatem, a to babeta nemá.
Počkej rok, a kup babetu, to že by na mě u školy pak blbě koukali na čem to jezdim bych řešil jako to poslední, jezdí to na benzínový výpary, a když dojdou tak došlapeš. A díly na to seženeš za hubičku. Furt lepší než nějakej Kawasaki Super45KmSport, kde tě jakejkoliv díl vyjde dráž než celá motorka, a chlastá to 10l/100, protože 90% benzínu se nespálí a shoří až ve vejfuku, aby to mělo ten drsňáckej černej kouř.
60 válců? Sakra, to táhneš motor na vozejku za sebou ne?
Na nějaký ilegální úpravy v TP bych se fakt vykašlal, můžeš z toho mít hodně velký problémy, a taky by to mohlo bejt tvoje první a poslední přibližovadlo do školy.
Na babetu nemůžeš, AM je zkrátka jen na skůtry do 45km s automatem, a to babeta nemá.
Počkej rok, a kup babetu, to že by na mě u školy pak blbě koukali na čem to jezdim bych řešil jako to poslední, jezdí to na benzínový výpary, a když dojdou tak došlapeš. A díly na to seženeš za hubičku. Furt lepší než nějakej Kawasaki Super45KmSport, kde tě jakejkoliv díl vyjde dráž než celá motorka, a chlastá to 10l/100, protože 90% benzínu se nespálí a shoří až ve vejfuku, aby to mělo ten drsňáckej černej kouř.
Rejsek píše:Mam simsona na prodej za 4 k.v papirech 50 ccm ale je tam 60 valec,takze strasna pila.hmmm?
60 válců? Sakra, to táhneš motor na vozejku za sebou ne?
Na nějaký ilegální úpravy v TP bych se fakt vykašlal, můžeš z toho mít hodně velký problémy, a taky by to mohlo bejt tvoje první a poslední přibližovadlo do školy.
Just Fucking Google It!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Být tvým rodičem, tak ti zafackuju uši do hlavy. To se chceš ty pakoni zabít? Jenom proto, aby spolužáci čuměli, že máš na něco papíry a vozíš si tím pr.el do školy? Chápu, že to máš daleko, ale určitě tam něco, nebo někdo jezdí, aby ses svezl a nemusel jsi riskovat život. Jistě nejsem sám, kdo je za volantem plný blaha, když dojede kolonu, kterou brzdí rybář, nebo pubertální mistr světa na padesátikubíkovém chrochtlu a které díky provozu v protisměru nejde bezpečně předjet. A to bezpečně, neplatí pro auta, ty si o vás jen poškrábou plechy, se životem na trh přicházíte vy... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
AM NENÍ pro skútry s automatem. Ale je tam KONSTRUKČNÍ rychlost max 45 km/h. Ale já mam 50 km/h a nikdy nebyl problem. Jinak vybírej Yamaha TZR 50, Derbi GPR 50, Derbi Senda 50, Aprilia RS 50, Cagiva Cocis 50 (tu mam já)
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 07:42) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 07:42) ---
Na AM můžeš mít kW kolik chceš. Ale musí to být 50 ccm a už zmiňovanou konstr. rychlostŽe bych si koupil Hondu CBR 125R a v papírech měl místo 10kW jen 4kw jako že to je škrceny
The ///M. The most powerful letter in the world.
Tuxi, až ten bus bude tak klidně
Ale čekat na něj dvě hodiny v tom mrazu na lavičce ani nápad.
Naštěstí tady už několikátej rok pořádně nesněžilo a nebyla ani ledovka a motorku si jen vybiram na jaro.
Karlosi, máš stejný názor jako máma, ale jak jsem psal, čekat v mrazu nekolik hodin na autobus je peklo a to se radsi na motorce presunu po vedlejších cestách do vedlejších vesnic a nebo kdyby bylo pěkně tak až dom.
Ale života si cením ze vseho nejvic, takze chci sice silnou motorku, ale nehodlam jezdit vic nez muzu, prece z nejakyho duvodu ty zakony jsou
A proc silnou motorku? Abych nemusel kazdej rok novou a popripade ji jen odskrtil.
ClearSky, napisu jen k tomu vykonu. Konstrukcni rychlost se podle kluku ze servisu da omezit na 45km nejakyma homologovanyma soucastkama. Kazdopadne jeste je ve vyhlasce ta cast o obsahu a vykonu. Musi byt bud do 50ccm NEBO do 4kW.
Kazdopadne diky za reakce.

Naštěstí tady už několikátej rok pořádně nesněžilo a nebyla ani ledovka a motorku si jen vybiram na jaro.
Karlosi, máš stejný názor jako máma, ale jak jsem psal, čekat v mrazu nekolik hodin na autobus je peklo a to se radsi na motorce presunu po vedlejších cestách do vedlejších vesnic a nebo kdyby bylo pěkně tak až dom.
Ale života si cením ze vseho nejvic, takze chci sice silnou motorku, ale nehodlam jezdit vic nez muzu, prece z nejakyho duvodu ty zakony jsou

A proc silnou motorku? Abych nemusel kazdej rok novou a popripade ji jen odskrtil.
ClearSky, napisu jen k tomu vykonu. Konstrukcni rychlost se podle kluku ze servisu da omezit na 45km nejakyma homologovanyma soucastkama. Kazdopadne jeste je ve vyhlasce ta cast o obsahu a vykonu. Musi byt bud do 50ccm NEBO do 4kW.
Kazdopadne diky za reakce.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nečekej venku a zůstaň ve škole. Pochybuju, že vysloveně stojíš 2 hodiny na zastávce a koukáš na okolní auta.
Ber to tak, že i kdyby sis tu motorku koupil, tak v zimě stejně vyžereš ty největší mrazy na zastávce, protože bude buď náledí nebo bude sněžit a tak zůstane motorka doma... Určitě nečekej, že ti tu budou lidi, co už mají něco odřízeno, pochvalovat nápad jezdit v zimě na motorce. V zimě mi vadí i pitomí cyklisti ve městě, které je udržované (člověk nikdy neví, kdy najede na led a vyvrátí se), natož motorkáři na okreskách. Nehledě na to, že bez pořádného oblečení budeš za těch 20km promrzlý až na kost.
Ber to tak, že i kdyby sis tu motorku koupil, tak v zimě stejně vyžereš ty největší mrazy na zastávce, protože bude buď náledí nebo bude sněžit a tak zůstane motorka doma... Určitě nečekej, že ti tu budou lidi, co už mají něco odřízeno, pochvalovat nápad jezdit v zimě na motorce. V zimě mi vadí i pitomí cyklisti ve městě, které je udržované (člověk nikdy neví, kdy najede na led a vyvrátí se), natož motorkáři na okreskách. Nehledě na to, že bez pořádného oblečení budeš za těch 20km promrzlý až na kost.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3269
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30