Výběr motorky - Am Vyřešeno
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr motorky - Am
4 kW ale není u spalovacích motorů. Jinak s 50 ccm brzda provozu nrbudeš mně to jede z mírného kopce 105 km/h
The ///M. The most powerful letter in the world.
Ano, výslovně jsem na ty zastávce 2 hodiny a 3 minuty. Tady v zimě nesněží a silnice tedy vypadá celý rok stejně.
ClearSky, jo, to jsem prehlidl ze to plati pro elektromotory -.-
ClearSky, jo, to jsem prehlidl ze to plati pro elektromotory -.-
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Každý svého štěstí strojvůdce a komu není rady, ať si hubu rozbije... Je mi vždy jen líto mladého života, který vyhasl jen proto, že mladej trubka si nedal poradit...
Jsem v práci obklopený motorkáři, kteří začínali s motokrosem a dnes mají motorky s kubaturami, které mají mnozí v autech. Všichni své motorky zazimovali již v říjnu a ani jeden z nich nedostane ten pitomej nápad, sednout na to dřív, než v dubnu. Vlastně jedna vyjímka je. Na Silvestra dopoledne, naloží krosky na vozíky, dovezou je na louku a udělají si poslední kolečko roku...
A co na rovině, nebo do mírného kopce? A co v zatáčkách? Denně potkávám závodníky tvého kalibru.

Jsem v práci obklopený motorkáři, kteří začínali s motokrosem a dnes mají motorky s kubaturami, které mají mnozí v autech. Všichni své motorky zazimovali již v říjnu a ani jeden z nich nedostane ten pitomej nápad, sednout na to dřív, než v dubnu. Vlastně jedna vyjímka je. Na Silvestra dopoledne, naloží krosky na vozíky, dovezou je na louku a udělají si poslední kolečko roku...
Jinak s 50 ccm brzda provozu nrbudeš mně to jede z mírného kopce 105 km/h
A co na rovině, nebo do mírného kopce? A co v zatáčkách? Denně potkávám závodníky tvého kalibru.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Po rovině 90-100. Optimalni cestovni rychlost je 80 km/h. Jinak zavodnik nejsem.
//Optimální 80... hmmm... opravdu nebudeš brzdou, když praxe nám ukazuje, že téměř všichni jezdí v autech v rozmezí 90-110, ale ne jen po rovině i do kopce a v zatáčkách. Pojem "závodník" jsem měl již před tímto dát do úvozovek, protože jsem jím myslel spíše "brzda". Jeden můj bývalý kolega pro to měl krásnou definici: "červené uši, zpocené dlaně, plyn na doraz"
Ale co, vy nesete kůži na asfalt, tak co se starám...
//Karlos
//Optimální 80... hmmm... opravdu nebudeš brzdou, když praxe nám ukazuje, že téměř všichni jezdí v autech v rozmezí 90-110, ale ne jen po rovině i do kopce a v zatáčkách. Pojem "závodník" jsem měl již před tímto dát do úvozovek, protože jsem jím myslel spíše "brzda". Jeden můj bývalý kolega pro to měl krásnou definici: "červené uši, zpocené dlaně, plyn na doraz"

Ale co, vy nesete kůži na asfalt, tak co se starám...
//Karlos
Tak samozrejme ze ja na to sednu az nekdy v pulce března 

Tak proč to chceš kupovat teď?
A co to je za kecy že to jezdí stovkou.. Může to max. 45kmph, víc ne.
Just Fucking Google It!
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
snažím se být co nejmenši brzda provozu. Jezdím většinou na silnicích III třídy a tam moc brzda nejsem. A když ano a situace to dovoluje, dám pravý blinkr a pustím řidiče prede mně. Určite to není tak, aby byla za mnou dvoukilometrová fronta troubících řidičů.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 09:15) ---
Máš i nemáš pravdu. Když Tě PČR změří a pojedeš víc jak 45 km/h, NEMŮŽĚ tě postihnout (když to máš v TP v pořádku). Kupuje to teď, protože jsou zimní ceny.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 09:15) ---
tux píše:Tak proč to chceš kupovat teď?
Máš i nemáš pravdu. Když Tě PČR změří a pojedeš víc jak 45 km/h, NEMŮŽĚ tě postihnout (když to máš v TP v pořádku). Kupuje to teď, protože jsou zimní ceny.
A co když se tam nevejde?
Představ si že si bez problémů projedeš zatáčku, štráduješ si to 45km, jak seš malej tak nejseš vidět, a hned za tebou vyletí prase v třílitrovej přeplňovanej Audi A6, kde už ze zatáčky letí 120kmph, a v protisměru jede auto. Co udělá řidič Audi, obětuje nárazník a sejme tebe, za cenu že tě zabije, a nebo objetuje celý auto, možná i svůj život, a napere to čelním nárazem do protijedoucího auta?
Na druhou stranu, komu se nehoděj orgány mladýho kluka. Takže jezděte, zabíjejte se, aspoň až se mi něco stane tak nebudu muset čekat roky na transplantaci.
Představ si že si bez problémů projedeš zatáčku, štráduješ si to 45km, jak seš malej tak nejseš vidět, a hned za tebou vyletí prase v třílitrovej přeplňovanej Audi A6, kde už ze zatáčky letí 120kmph, a v protisměru jede auto. Co udělá řidič Audi, obětuje nárazník a sejme tebe, za cenu že tě zabije, a nebo objetuje celý auto, možná i svůj život, a napere to čelním nárazem do protijedoucího auta?
Na druhou stranu, komu se nehoděj orgány mladýho kluka. Takže jezděte, zabíjejte se, aspoň až se mi něco stane tak nebudu muset čekat roky na transplantaci.
Just Fucking Google It!
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Chápeš, že to jede víc jak 45 km/h? Průser jsou Aixamy.
Tak 60, to je fuk, audina by to stejně nedobrzdila.
A jak to může jet rychleji? Kdyť to má max. konstrukční rychlost, 45, což znamená že při vyšší rychlosti už se to rozpadá.
A jak to může jet rychleji? Kdyť to má max. konstrukční rychlost, 45, což znamená že při vyšší rychlosti už se to rozpadá.
Just Fucking Google It!
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Plácáš blbosti. Většina 2T 50 ccm jede kolem 90 km/h a nerozpadá se.
Neřikám že ne, auto který má maximálku 190 taky může jet 250, sice pak vačky hrajou hru která to vzdá poslední, ale jede to.
Ale trápit to takhle pravidelně (což s motorkou do 45km ani jinak nejde) je kravina.
Nehledě na to co by se pak stalo, kdyby tě s tím chytli policajti.
Ale trápit to takhle pravidelně (což s motorkou do 45km ani jinak nejde) je kravina.
Nehledě na to co by se pak stalo, kdyby tě s tím chytli policajti.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3269
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek