Pokud nechce pracovat antivirus, vidím to na vir. Na manažer ikon by sis zvykla velmi rychle, to mi věř. Navíc ty ikony bys neměla na ploše, ale po zajetí myškurzorem k nějaké hraně by vyjížděla lišta, kde by sis vytvořila záložky (ouška s pracovními plochami) dle druhu, já mám například:
SYSTÉM
HARDWARE (prográmky pro hardware včetně sledování stavu a ovladačů)
SPRÁVA
PROGRAMOVÁNÍ
PANELY (ovládací panely)
PLOCHA (automaticky se tu objevují spuštěné programy z hlavní lišty)
SYSTRAY (pro mou kontrolu, jestli se při rychlém startu stačili načíst všechny)
SLOŽKY
AUDIO
GRAFIKA
NET
OBLÍBENÉ
TEXT
DOKUMENT
VIDEO
ŠETŘIČ
EMULACE
DATA
HRY
Navíc jednotlivé plochy v manažeru (záložky) můžeš podbarvit různými barvami či dokonce obrázky, velikost záložek změníš jednoduše tažením myší. Dokonce si můžeš jednotlivé zástupce podbarvit pro zvýraznění i jednotlivě. Jednoduchými klávesovými zkratkami si můžeš otevřít klikem přímo adresář, kde je spouštěný program, nebo přidržením kliku otevřeš ze záložky přímo jednotlivé složky pro procházení a mnoho dalšího.
Plocha není příliš vhodná pro zástupce třeba i z toho důvodu, že jich tam nenacpeš jako já do manažeru k 500, nebo nejdou příliš třídit. Navíc díky funkcím plochy, třeba díky čištění (mazání!) málo používaných položek o ně třeba přijdeš. Pokud se ty změní rozlišení obrazovky (třeba ve hře), nediv se, že se ty ikony přehazují ...
Ikona Tento počítač skáče volně po ploše
Re: Ikona Tento počítač skáče volně po ploše
Jak jinak mám zjistit vir, když ne MalwareBytes-em, normálním AV, ATF Cleanerem a RogueKillerem? Žádný z těchto programů mi nic nenašel ...
V tom manažeru bych se ztrácela už to vidím, já sice používám tak 3 programy, pár složek a jednu hru, takže většina ikon co mám na ploše je 'jen na okrasu' .. uvidím, popřemýšlím o tom.
S tou hrou a rozllišením mě to taky napadlo, ale dneska mi to po vypnutí hry neudělalo ...
Já už jsem fakt v koncích, taky mi to vypadá na vir, ale já nic nestahuju, necrackuju, neprohlížím závadné stránky, a už vůbec nespouštím pochybné programy a když už, tak několikrát skenuju antivirákem...
Já .. no mám ten počítač ráda a snažím se o něho starat pěkně ... ať dělám co dělám, je vidět, že ani tohle se mi jaksi .. nedaří ...
V tom manažeru bych se ztrácela už to vidím, já sice používám tak 3 programy, pár složek a jednu hru, takže většina ikon co mám na ploše je 'jen na okrasu' .. uvidím, popřemýšlím o tom.
S tou hrou a rozllišením mě to taky napadlo, ale dneska mi to po vypnutí hry neudělalo ...
Já už jsem fakt v koncích, taky mi to vypadá na vir, ale já nic nestahuju, necrackuju, neprohlížím závadné stránky, a už vůbec nespouštím pochybné programy a když už, tak několikrát skenuju antivirákem...
Já .. no mám ten počítač ráda a snažím se o něho starat pěkně ... ať dělám co dělám, je vidět, že ani tohle se mi jaksi .. nedaří ...
Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
if deers are stupid and afraid of everything then im a deer
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
XP SP3?
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
XP, ale Servis Pack 2
Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus v Možnosti složky odškrtnout možnosti: "Neukládat miniatury do mezipaměti" a "Obnovit předchozí složky při přihlášení".
Pokud to nepomůže, tak opět nechej zkontrolovat logy
Pokud to nepomůže, tak opět nechej zkontrolovat logy
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Hotovo, uvidíme 

Jinak dneska antivirus najel normálné a tu ikonku zástupce Tohoto počítače jsem našla v koši. Takže tu systémovou ikonu jsem z toho pravděpodobně udělala já, ikdyž si nevybavuju kdy. Takže asi problém je jen to, že 'skáče'. Zatím je ale v pohodě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3051
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4141
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 4
- 2957
-
od Grander