Bliká mi Televize na VGA
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Bliká mi Televize na VGA
Dobrý den chtěl bych vás poprosit jestly by jste mi s něčím poradily mám takový problém mám počítač používal jsem ho až do ted na običejnem LCD monitoru vše šlo ale koupil jsem si televizi s VGA vystupem tak jsem chtěl mít monitor i telku zároven televize má integrvoaný dvb tuner mpeg 4 (aspon myslim) mam to připojené na pc prez običejné VGA a zároven mam telku pripojenou i k anténě ale když normalně zapnu TV a přepnu to na VGA tak to funguje ale bliká obraz přestane blikat jen když odpojím anténu nevím si stím rady díky za každou odpověd.
Re: Bliká mi Televize na VGA
Vítej na PC-help!
Sice to blikání blíže nepopisuješ, což by bylo záhodno, ale přesto jsou podle mě víceméně 2 možnosti:
1) Rozdílné zemní potenciály antény a TV a PC - indukování síťového brumu. Svého času se to tady dost probíralo.
2) Závada TV přístroje. Zkusil bych, pokud je to možné, jinou LCD TV, co to bude dělat.
A závěrem - čeština má taky interpunkci - čárky, tečky - a používá členění textu na věty. Rovněž rozlišuje "i" a "y". Jaksi Ti tato fakta unikla.
Sice to blikání blíže nepopisuješ, což by bylo záhodno, ale přesto jsou podle mě víceméně 2 možnosti:
1) Rozdílné zemní potenciály antény a TV a PC - indukování síťového brumu. Svého času se to tady dost probíralo.
2) Závada TV přístroje. Zkusil bych, pokud je to možné, jinou LCD TV, co to bude dělat.
A závěrem - čeština má taky interpunkci - čárky, tečky - a používá členění textu na věty. Rovněž rozlišuje "i" a "y". Jaksi Ti tato fakta unikla.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Podle me je to pripad cislo 1.
Da se na to koupit filtr.
Lepsi je ale pripojit televizi digitalne, protoze konevrtovat digital na analog a zase zpatky muze delat podobne problemy.
Da se na to koupit filtr.
Lepsi je ale pripojit televizi digitalne, protoze konevrtovat digital na analog a zase zpatky muze delat podobne problemy.
Filtr, který bohužel občas nepomůže. Omluvte mě, jsem od přírody trochu skeptik 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Bohuzel je to presne tak, muze to byt dokonce i horsi
S HDMI tenhle problem nebude vubec.
Jeste je mozno skusit zapojit PC i TV do stejne zasuvky.
S HDMI tenhle problem nebude vubec.
Jeste je mozno skusit zapojit PC i TV do stejne zasuvky.
Připojení přes HDMI bych určitě zkusil, pokud PC nemá HDMI, pak zkusit kabel DVI-D - HDMI. Mělo by to také chodit.
-
- Pohlaví:
Často pomůže jeden kondenzátor.
- Přílohy
-
- MK380d - C.JPG (9 KiB) Zobrazeno 319 x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ten filtr je co ? ? skusil bych koupit hdmi grafiku myslím že by to mohlo pomoct.Co je to ten kondenzátor ?
Ten filtr ve velmi zjednodušené podobě je to, co Ti napsal Blue Spirit. A kondenzátor je elektrosoučástka, ale promiň, základy elektrotechniky Tě tu učit nebudu.
Nemas na grafice volny DVI vystup? Jestli ano, staci ti redukce DVI-HDMI.
-
- Pohlaví:
Kondenzátor je pasivní elektronická součástka která stojí necelou korunu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám mam na grafice jen VGA
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-