Výběr notebooku/tabletu
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Výběr notebooku/tabletu
Dobrý den chtěl bych nějaký stroj ale nevím co zvolit ideální by byl nějaký tabletonotebook s více jak 10 palcovou obrazovkou,windows 8 a pouzíval bych ho na práce v microsoft office a nějaké hry ale vubec nemám predstavu jaké hry tyto stroje rozjedou :( Co by jste mi doporučily koupit? Max. cca 15 000 :)
Re: Výběr notebooku/tabletu
Těžko říct jak moc to má být tablet. Osobně bych asi volil ultrabook menších rozměrů. Výkon grafický od toho nečekej jako na herním notebooku, ale na přenášení a využití za mě velice dobrá volba. Osobně bych asi smýšlel na tímto Lenovem http://www.czc.cz/ultrabook-lenovo-idea ... 73/produkt Pravda je to hodně peněz, ale za mě kvalitní stroj a s všestranným využitím.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kolega z práce mi přinesl ukázat toto:
http://www.czc.cz/asus-transformer-book ... 09/produkt
Je to perfektní tablet s výkonným a plnohodnotným CPU. Windows jsou na něm klasická desktopová - nikoliv RT. Pozor, je k tomu zdarma Office 2013, který jen sám stojí cca 3 tis. a hlavně - XBOX, který stojí kolem pětky. Samotný tablet zacvakneš do dokiny, kde je klávesnice a rázem máš z toho menší notebook..super věc a recenze jsou velmi dobré..
http://www.czc.cz/asus-transformer-book ... 09/produkt
Je to perfektní tablet s výkonným a plnohodnotným CPU. Windows jsou na něm klasická desktopová - nikoliv RT. Pozor, je k tomu zdarma Office 2013, který jen sám stojí cca 3 tis. a hlavně - XBOX, který stojí kolem pětky. Samotný tablet zacvakneš do dokiny, kde je klávesnice a rázem máš z toho menší notebook..super věc a recenze jsou velmi dobré..
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten ASUS vypadá fakt, fakt dobře!
Já bych do toho teda šel, ale předem si prohlédni recenze, jestli ti bude celkově vyhovovat. Parametry jsou jedna věc.
Já bych do toho teda šel, ale předem si prohlédni recenze, jestli ti bude celkově vyhovovat. Parametry jsou jedna věc.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
jo o tom jsem dávno také premýšlel ale mám doma netbook a ty mají 10 palců a zdá se mi,ze je to hrozně malá obrazovka na prezentace-malé velikosti písmen na malé obrazovce a spíše bych chtěl hrát nějaké hry gta v,max payne 3 a jiné nové tak co by jste mi doporučily ted? :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2299
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 17:40