Před pár dny jsem řešil viewtopic.php?f=19&t=121364 nakonec jsem tedy stahoval jinde.
Stáhnul jsem si ještě MediaCoder a zkoušel.Mám ovšem další problém.To co se chci dívat potřebuji je v MKV s vloženými titulky.Když převedu na AVI/ať už v Media Coderu nebo FF/tak hraje v pohodě jen zase, do p****e zmizí ty titulky.Neví někdo co v MediaCoderu nastavit aby zůstaly?Jinak budu muset začít zase znovu stahovat jiný verze/tedy pokud budou/.
Media Coder/FF/ jak nastavit titulky
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Media Coder/FF/ jak nastavit titulky
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Media Coder/FF/ jak nastavit titulky
Mediacoder-
http://forum.mediacoderhq.com/viewtopic.php?f=17&t=10927
Co se týká mkv a titulků tak třeba(nevím o jaké vlákno se jedná)-
http://www.digilidi.cz/mkvmerge-navod-pridani-audio-stopy-titulku-k-mkv-videu?page=0,1
a pod..
http://forum.mediacoderhq.com/viewtopic.php?f=17&t=10927
Co se týká mkv a titulků tak třeba(nevím o jaké vlákno se jedná)-
http://www.digilidi.cz/mkvmerge-navod-pridani-audio-stopy-titulku-k-mkv-videu?page=0,1
a pod..
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za ten první odkaz, na oficiálních stránkách jsem to nezkoušel neboť angličtinou nevládnu.No zkusím se tím prokousat přes google a to bude na dlouho
Pokud by někdo věděl česky budu vděčen.
Pokud jde o to druhé.Já už titulky k MKV přidané/vložené/ mám, ale právě, že mě při převodu na AVI zmizí.

Pokud by někdo věděl česky budu vděčen.
Pokud jde o to druhé.Já už titulky k MKV přidané/vložené/ mám, ale právě, že mě při převodu na AVI zmizí.
Naposledy upravil(a) liborek dne 08 pro 2013 22:49, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak titulky přidej i do avi.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhnul jsem formát MKV s vloženýma titulkama/tzn., že nemám titulky zvlášť/který chci převést na AVI.Jo můžu převést na AVI/titulky zmizí/ nebo někde sehnat AVI pak pohledat titulky které mi budou pasovat a přidat.Nebo jdou nějak titulky vytáhnout z toho MKV/prý/.Ovšem to je jiná věc a na delší čas.Mimochodem abych se podíval na TV stejně jsem to udělal u prvních dílů a stáhnul znovu a doplnil titulky.Jenže každý díl musím jinak upravovat.Ovšem jednodušší by bylo když jsou k dispozioci všechny díly seriálu i s titulkama v MKV toto jen převést do AVI.
Skús AVI-Mux GUI: http://www.alexander-noe.com/video/amg/
Je to hlavne na AVI, ale má podporu aj MKV. Týmto nástrojom jednoducho a rýchlo vyberieš alebo pridáš video/audio/titulkové stopy. Neprekóduje, len prebalí. Skúšal som pridať do AVI srt titulky a potom naopak extrahovať titulkovú stopu znova do srt súboru a funguje.
>> Myškou pretiahneš film do poľa hore. Poklikáš naň alebo klikom označíš a použiješ tlačidlo "generate data source from files". Dole sa ti ukážu jednotlivé stopy. Klikneš na titulkovú stopu, čím ju označíš, potom pravým klikom vyvoláš kontextovú ponuku a zvolíš "extract subtitle to text file".
Skús použiť na MKV a daj vedieť. Tiež pozri MKV v MediaInfo, aký formát tam má titulková stopa.
Špecializovaná sada nástrojov na MKV je MKVToolnix a pridružený MKVExtractGUI-2 http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
Neskúšal som to, ale ak by som potreboval poriešiť niečo pobné ako s AVI v AVI-Mux GUI, tak by som siahol po tomto nástroji a vyskúšal.
Je to hlavne na AVI, ale má podporu aj MKV. Týmto nástrojom jednoducho a rýchlo vyberieš alebo pridáš video/audio/titulkové stopy. Neprekóduje, len prebalí. Skúšal som pridať do AVI srt titulky a potom naopak extrahovať titulkovú stopu znova do srt súboru a funguje.
>> Myškou pretiahneš film do poľa hore. Poklikáš naň alebo klikom označíš a použiješ tlačidlo "generate data source from files". Dole sa ti ukážu jednotlivé stopy. Klikneš na titulkovú stopu, čím ju označíš, potom pravým klikom vyvoláš kontextovú ponuku a zvolíš "extract subtitle to text file".
Skús použiť na MKV a daj vedieť. Tiež pozri MKV v MediaInfo, aký formát tam má titulková stopa.
Špecializovaná sada nástrojov na MKV je MKVToolnix a pridružený MKVExtractGUI-2 http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
Neskúšal som to, ale ak by som potreboval poriešiť niečo pobné ako s AVI v AVI-Mux GUI, tak by som siahol po tomto nástroji a vyskúšal.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
mederi:Dík.Zkusím, ale opravdu až budu mít více času.Přece jenom si myslím, že by měl jít převést film z MKV přímo i z titulkama.Uvidím
Ještě mimo hlavní problém se zeptám.To jsi dostal tím programem VLOŽENÉ titulky zase ven z AVI?A tedy vyextrahoval jsi titulky a ještě jdou i z AVI odstranit?
Ještě mimo hlavní problém se zeptám.To jsi dostal tím programem VLOŽENÉ titulky zase ven z AVI?A tedy vyextrahoval jsi titulky a ještě jdou i z AVI odstranit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4652
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 12295
-
od Mapa111
Zobrazit poslední příspěvek
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”