Nevím jestli to patří sem, kdyžtak to přesuňte. Mám tento tablet http://www.alza.cz/asus-memo-pad-me173x ... 429527.htm a chtěl bych do něj paměťovou kartu. Nevím jaká kapacita se tam vejde tak kdyžtak napište 16GB i 32GB. Karta by měla být hlavně na nahrávání videa ve FullHD tak aby to karta nebrzdila.
Díky za rady.
Poraďte mi vhodnou paměťovou kartu do tabletu * Vyřešeno
Poraďte mi vhodnou paměťovou kartu do tabletu *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 pro 2013 13:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu
Důvod: Upřesnění nadpisu
Re: Paměťová karta
Hlavně se podívej,co říká Návod k použití. Tam odpovědi na Tvé otázky na 100% najdeš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Poraďte mi vhodnou paměťovou kartu do tabletu *
Prostřednictvím slotu na kartu MicroSD lze úložiště tabletu rozšířit až o 32 GB.
Nahravani vide ve Full HD - jakeho nahravani, jakeho videa, v jakem formatu?
Na tom bude zalezet jaka karta je potreba.
Na tom bude zalezet jaka karta je potreba.
To si snad děláš srandu! Tyhle věci nejsou vůbec závislé na použité kartě, ale na HW kamery, ne? Karta pouze uloží to, co jí kamera dodá a to umí snad všechny moderní dostupné karty!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Samozrejmne ze to zavisi na pouzite karte. Nemuzes po ni chtit neco, co neumi.
Class 4 je certifikovana na jinou rychlost zapisu nez Class 10, a pokud je to jeste nejaky neznackovy sunt, tak ti kamera po 20 vterinach vypne zaznam s tim, ze doslo k chybe. Nektere profi kamery ti treba kartu A-data nevezmou, zapisuji pouze na certifikovane Lexary a Sandisky.
Jediny zajimavy udaj je, jaka rychlost zapisu je potreba a z toho vyplyva jaka karta. Cim vyssi rychlost zapisu, tim drazsi klarta. Na pouziti v tabletu je to jedno jaka to bude, na pouziti v kamere uz ne.
Class 4 je certifikovana na jinou rychlost zapisu nez Class 10, a pokud je to jeste nejaky neznackovy sunt, tak ti kamera po 20 vterinach vypne zaznam s tim, ze doslo k chybe. Nektere profi kamery ti treba kartu A-data nevezmou, zapisuji pouze na certifikovane Lexary a Sandisky.
Jediny zajimavy udaj je, jaka rychlost zapisu je potreba a z toho vyplyva jaka karta. Cim vyssi rychlost zapisu, tim drazsi klarta. Na pouziti v tabletu je to jedno jaka to bude, na pouziti v kamere uz ne.
Jo, to už je něco jiného.Ale přesto:
to umí snad všechny moderní dostupné karty!
Karta s nizsi garantovanou rychlosti zapisu nebude stihat zapisovat.
Lacina neznackova karta muze delat chyby pri zapisu.
Treba Sandisk class 10 by mel stihat vsechno, zvlast ty certifikovane na 15 MB/s nebo 30 MB/s.
Nicmene pozor - tohle jsou vsechno SD karty a do tabletu patri MicroSD.
Lacina neznackova karta muze delat chyby pri zapisu.
Treba Sandisk class 10 by mel stihat vsechno, zvlast ty certifikovane na 15 MB/s nebo 30 MB/s.
Nicmene pozor - tohle jsou vsechno SD karty a do tabletu patri MicroSD.
Takže pokud tazatel neprojede Návod k obsluze, kde by se tyhle věci mě dozvědět, myslím, že z naší diskuze by si mohl udělat solidní obrázek o výběru karty. Co říkáš?
Návod k obsluze tam byl malý bloček kde je jen jak zapnout tablet, jak připojit kabel a to je tak vše co by se z toho dalo použít nic více k tomu nebylo. Natáčení rodinného videa, venku když jde manželka se synem na procházku. Co tato http://www.alza.cz/sandisk-micro-sdhc-1 ... .htm#popis ? Jinak kolik se cca vejde minut na 16GB?
CPU: Intel Core i5 10400F 2,9GHz
OP: 16GB Kingston 2666MHz
GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6
MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W
Case: Evolveo Ray 4
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
OP: 16GB Kingston 2666MHz
GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6
MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W
Case: Evolveo Ray 4
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Záleží na kvalitě záznamu. Nejlépe si vše vyzkoušej (když koupíš kvlaitní 16GB kartu, tak na to zkoušení je to úplně perfekní) a záznam bude podle kvality někde od 1hod do cca 10hod. V HD to bude méně, ve standartním rozlišení více. Přesně Ti to stejně nikdo neřekne.
Nataceni rodinneho videa - ale cim?
Kolik se tam vejde zalezi na datpovem toku, treba Canony ktere neumoznuji menit kvalitu (zrcadlovky) ulozi 500 MB za minutu.
Kolik se tam vejde zalezi na datpovem toku, treba Canony ktere neumoznuji menit kvalitu (zrcadlovky) ulozi 500 MB za minutu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3157
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14