A rozklikal si to? Např. Advanced?
Zavolej si na to nějakého zdatnějšího kamaráda, nakonec budeš a asi zbytečně kupovat novou zvukovku!
Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355D Vyřešeno
Re: Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355
je mi 50 let a do počítačů nedělám ,jen co se sám tady naučím....proto potřebuji trochu víc polopaticky a trochu trpělivost... zkusím to znovu
Jé, ty vole, to jsi na tom stejně jak my. Já jsem 57 a BS 58

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 09 pro 2013 21:33, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tak to jsem potom starý a blbý k tomu...
) nicméně v Biosu jsem proklikal vše a Onboard jsem nenašel, Ve Advanced je Disabled jen "Intel virtualization technology" a " wake on keyboard" jinak je vše enabled, ale Onboard nikde

To nemusí být zrovna "Onboard". Může to být třeba "Integrated audio" nebo něco podobného. Vím, že zrovna asi moc dobře anglicky neumíš, ale hledej, co má něco společného s audio, je to onboard nebo integrated nebo tak nějak a můžeš zvolit "Disabled" nebo "Enabled". A vůbec, jaký máš BIOS? Ale to jsme asi zase tam, kde jsme nechtěli, viď?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Koukni ještě do Služeb. Služba Zvuky systému Windows musí být nastavena na Automaticky.
Tento počítač - Spravovat - Služby a aplikace - Služby.
A jak píše wattmeter!
Tento počítač - Spravovat - Služby a aplikace - Služby.
A jak píše wattmeter!
sluýby systému Windows jsou automaticky , jinak Bios opravdu nevím jaký mám...a není tam nic spojené s integrated a audio ,jen ty dvě položky co jsem napsal dříve jsou Disabled ,jinak vše enabled
Vidím to na tu externí zvukovku a budeš mít pokoj.
-
- Pohlaví:
Já si myslím, že to máš někde ztlumené anebo vypnuté. Nebo repráky v jiném konektoru apod. Zažil jsem i vypnuté či zeslabené přímo reproduktory. To musíš všechno projít a nezapomenout na nastavení zvukové karty!
já sesnažil projít co se dá ,ale samozřejmě asi ne všechno,protože takové nastavení zvukové karty ani nevím kde se dělá...jinak po zapnutí to píše u pressF2 - INSYDE H2 BIOS , tek jestli to není ten typ
Obětuj necelé 3 stovky a budeš mít jasno 

jestli pomůže opravdu tady toto ,tak není o čem přemýšlet,nechám to ještě jako nevyřešené a hned to objednám a potom bych se tady spojil, jen mě štve ,že jsem celkem neschopný a nemohu udělat vše co píšete ,možná by to pomohlo...
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2013 17:14) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Pro 2013 17:14) ---
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5817
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11866
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”