Pokus o stavbu herního PC do 15K
Re: Pokus o stavbu herního PC do 15K
no ty ho zase svými komentáři vychvaluješ jakoby byl, no nic dost OT
ello dere
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Za mě je třeba DXtory perfektní věc, kde se dá nastavit nesčetně mnoho scénářů. Pro každou hru jinak, jinej průtok, všecko. Je to kvalitní soft a líbí se mi s ním pracovat. Fraps je prostě jednodušší. Buď si natočíte úplně všecičko na plno, nebo half-size, což taky není až tak hrozná věc. Ale je to jen pro lidi, kteří chtěj pustit natočit, EDIT a Upload. Kdo si raději víc hraje tak použije Dxtory. Ale musím říct, že jiné, další programyj sem nezkoušel :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak možná má Shadowplay nějaké nedokanolosti, ale nejlepší na tom je to, že to nezatěžuje hardware.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
honzaik píše:no ty ho zase svými komentáři vychvaluješ jakoby byl, no nic dost OT
Nechápu tvé nesmyslné komentáře, nikdo to nevychvaloval. Jen jsem napsal ze kvůli vykonu si koupi amd a pak brečí ze nepujde nahravat kdyz Nvidia ma tu funkci. Nikde sem nepsal jak je to super nebo tak . Takze se uklidni a nevyvolavej flame -_-
Jinak Shadowplay se bude snad rozrůstat a budou přidány nove funkce :) Jak uz tu padlo je ti HW nahravani :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3698
-
od Roys
Zobrazit poslední příspěvek