Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355D Vyřešeno
Re: Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355
Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že na USB zvukovku by měly jít jak interní repráky, tak i mikrofon. Je to jen o nastavení.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jak je pripojis? Neni to jen o nastaveni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Znovu si projdi rady od BlueSpirit a pomalu a v kliduvšechno vyzkoušej.Chce to trpělivost.A pokud opravdu nebude zbytí uvažuj o něčem jiném.
Wattmetr:Kdyby jsi mu dával ještě odkaz na nějaký konkrétní obchod , fakt bych uvažoval, že je Tvůj..
Wattmetr:Kdyby jsi mu dával ještě odkaz na nějaký konkrétní obchod , fakt bych uvažoval, že je Tvůj..

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Nedávám odkazy na obchod, ale na zboží. Nevím, jak jsi na tu blbost přišel 
Tak mě teď napadlo: Zkoušel jsi sluchátka? Abychom nehledali chybu tam, kde není

Tak mě teď napadlo: Zkoušel jsi sluchátka? Abychom nehledali chybu tam, kde není

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ahoj,tak jsem to dnes donesl od kamaráda procházel to krok po kroku,ovladače,BIOS(tam udajně nejde zapínat ,vypínat zvukovku,ani nijak ovládat),ale zvuk mu najednou šel. jen teda na externích reproduktorech.takže nejdou jen ty vntřní na notebooku
-
- Pohlaví:
Ty repráky mohou být vypnuté nějakou funkční klávesou!
tak to nevím kterou ,slyším to poprvé , spíš měl pozření ,že nejsou po kompletaci zapojené ,nebo nedostatečně
-
- Pohlaví:
Víš co píšeš? Po reinstalaci Win7 nejde zvuk , z toho chápu, že před tím šel. Samy se neodpojí a od začátku tvrdím, že nic není rozbité, ale máš to blbě nastavené.
To že neznáš funkce svého nb bude asi tím, že nejsi schopen prostudovat si manuál.
To že neznáš funkce svého nb bude asi tím, že nejsi schopen prostudovat si manuál.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
wattmetr:Psal jsem kdyby 

Naposledy upravil(a) liborek dne 10 pro 2013 20:09, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
já to takhle nenadepsal ,já nadepsal "nejde zvuk", nevím proč je to tak nazvané,neznám ten notebook vůbec ,bratr ho dovezl ze zahraničí ,že mu nejde a že ho nechce ,tak jsem se v tom začal vrtat,a dal jsem ho známému na opravu ,trvalo to téměř půl roku ,protože jsem sháněl ze zahraničí náhradní díly. Před dvěma dny se poprvé rozjel ,ale prostě nešel zvuk,tak jsem tady zadal dotaz. Jsem na něm dva dny tak jako na Windows 7,mám na svém starém XP
-
- Pohlaví:
Můj závěr: Zvukovka funguje a je chyba v nastavení. Prostuduj manuál.
Teď jsem přečetl ten úvodní dotaz. Pokud bys to opsal správně bylo by vše trochu jinak. Pak ještě musíte ten stroj rozdělat a zkontrolovat zapojení.
Teď jsem přečetl ten úvodní dotaz. Pokud bys to opsal správně bylo by vše trochu jinak. Pak ještě musíte ten stroj rozdělat a zkontrolovat zapojení.
Naposledy upravil(a) guest dne 10 pro 2013 19:42, celkem upraveno 1 x.
to se lehce napíše,a lehce realizuje těm co v tom chodí ...to není můj případ,nevím ani kde bych měl začít, na nějakou samovýuku nemám roky a ani čas, to by bylo pro mě tak na půl roku i s učitelem, asi to zůstane tak jak to je, do servisu za drahé peníze už to nedám stálo už to dost....moc děkuji zaq rady ,člověka to donutí alespon trochu jinak přemýšlet, aq něčemu se přiučí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5817
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11868
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”