Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355D Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po reinstalaci Win7 nejde zvuk - Toshiba Satellite L-355
Takze tri sta za USB zvukovku?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
ne, mě ten zvuk jede ,ale jen na externích reproduktorech, nejde na vnitřních a u zvukovky bych musel zapojit taky externí repro
-
- Pohlaví:
No, mě je 59 a moje poslední práce byla seřizovač v textilce. Napsat ale "nejde zvuk" by mne fakt nenapadlo, nic ve zlém.
Na tu kontrolu zapojení bych se při tom co tam bylo měněno přece jenom zeptal. Nemuselo by to být drahé. Nevím jak to tam je, ale ta repra nemusí být zapojené. Ovšem začal bych manuálem, zda tam k tomu něco není.

Na tu kontrolu zapojení bych se při tom co tam bylo měněno přece jenom zeptal. Nemuselo by to být drahé. Nevím jak to tam je, ale ta repra nemusí být zapojené. Ovšem začal bych manuálem, zda tam k tomu něco není.
napsal jsem to jak to dovedu prostě nešel zvuk ...
, nevyznám se v počítačích ,dělám obkladačské práce a počítač používám jen pro běžné domácí potřeby, s tím servisem se zeptám,ale asi nepochodím jen tak, zaúčtuje si zase rozebrání a složení a to levné nebude ,dal jsem už do toho tolik ,že se to asi už ani nevyplatí..
) a ten manuál ??? to ani nevím kde je ,vůbec o žádném nevím..

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud oprava nejde reklamovat tak pokud má ten člověk co měnil desku atd. trochu hrdosti, tak by se, minimálně, zadarmo mohl k tomu alespoň vyjádřit.Přece jenom jsi něco platil....
Naposledy upravil(a) liborek dne 10 pro 2013 20:35, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Pohlaví:
Pokud není manuál třeba v šupliku, je tu ještě chytrej strejda Google!
Snad je to ono, koukni zda něco nevykoumeš.
liborek píše:Pokud oprava nejde reklamovat tak pokud má ten člověk co měnil desku atd. trochu hrdosti, tak by se, minimálně, zadarmo mohl k tomu alespoň vyjádřit.Přece jenom jsi něco platil....
On mi to dělal známý a nakonec nemohl zapojit novou desku ,nemá patřičné náčadí ,tak jsem to zanesl dokompletovat do servisu,zkompletoval ,ale nechtšěl to ani takto rozebrané vzít ,tak ted by to nevzal asi na sebe..
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Pro 2013 20:28) ---
Blue Spirit píše:Pokud není manuál třeba v šupliku, je tu ještě chytrej strejda Google!
Já na ty videa taky nějaké koukal ,projedu tady tyto ,ale tam poznám co bych měl udělat ,aby repráky jely, já bych se nepouštěl do demontování
-
- Pohlaví:
Pokud jsou ty reproduktory na nějakém konektoru, pak by nemělo být složité jejich zapojení ověřit. Je to tak na 10 minut práce při pití kávy a koukání na Zprávy.
jo koukal jsem na to ,ale dám si jen tu kávu maximálně...
) já mám starch to rozebírat ,jsem rád po té době ,že to jede alespoň, a nechtěl bychh to nějak rozhasit....ale asi by bylo vidět ,zda je něco rozpojené nebo ne....tžeba časem dostanu odvahu..
)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Pro 2013 20:53) ---
ale díval jsem se znovu a ta klávesnice je na čtyřech šroubkách, myslel jsem že je to spojené se spodkem notebooku,když začal od spodu,jestli je to tak ,to bych se na to podíval jen tím že oddělám klávesnici a zkontroluji ty kábliky....to bych někdy v klidu zkusit mohl

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Pro 2013 20:53) ---
ale díval jsem se znovu a ta klávesnice je na čtyřech šroubkách, myslel jsem že je to spojené se spodkem notebooku,když začal od spodu,jestli je to tak ,to bych se na to podíval jen tím že oddělám klávesnici a zkontroluji ty kábliky....to bych někdy v klidu zkusit mohl
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
tady jsem něco našel o těch základních deskách a něco je tam zmínka i o Tvém problému.Tedy jen zmínka
Když tak si tu stránku přelož v google...
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=19117

http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=19117
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
jo vím ,ýe ty desky odcházejí ,i proto jsem tam dali jinou, tím pádem i jiný procesor a chladič, bylo to všechno zdlouhavé ,nakonec to šlape , jen poslední c´věwšc ,že nejedou vnitřní repráky,ale to už bych přežil...
jen je človek zvědavý proč to nejde jak má,ale asi jsou s tím problémy ,když se něco nahrazuje

tak byly to dvě věci najednou,nejdříve nebyl správný realtek a nakonec nebyly zapojeny vnitřní repráky....pánové moc děkuji za rady a přeji pěkné a pohodové Vánoce
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5817
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11868
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”