Zdravím mám problém s internetem mám ho UPC a přes wi-fi ,internet ale často vypadává a nebo je strašně pomalej a následně píše tutu hlášku viz foto pokud chci aby zase šel nékdy pomůže odpojení ze sítě jak modemu tak wifi pokud někdo víte co a jak díky za info
pc je uplně novej s win 8
Pomalý internet Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý internet
Nejspíš vadný modem, nebo Wifina.Nemůžeš aspoň skusebne používat internet bez WiFimodemu ? Pres info@UPC.cz pozadej o sledování modemu.
Jsem flegmatik no a co?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je to možně ale i jsem se dočetl že to může byt tím že je internet veden k nám vzduchem a ty dvě wifi se míchají a že pomúže změnit poslední a předposlední číslo u IP adresy je to možné ? někdy se i stane že se s pomalí cca 2mb /s a když dam opravit problém tak naskočí hláška viz ten můj obr. pak někdy dam opravit a je vše zase ok k netu je ještě připojen stolní pc je starší a může brát vetší objem dat ? jak mám tedy postupovat k nápravě
ještě takové info bylo mi řečeno že když sdělím Mac adresu tak se mohu připojit přes kabel nemůže mě to nějak ohrozit třeba aby se díval co dělám atak možná je to nesmysl ale nerozumím tomu přece když připojím kabel k pc tak on ji jen potvrdí odblokuje ne ?
bydlím v podnájmu a toto mi řekl majitel internetu
ještě takové info bylo mi řečeno že když sdělím Mac adresu tak se mohu připojit přes kabel nemůže mě to nějak ohrozit třeba aby se díval co dělám atak možná je to nesmysl ale nerozumím tomu přece když připojím kabel k pc tak on ji jen potvrdí odblokuje ne ?
bydlím v podnájmu a toto mi řekl majitel internetu
UPC je kabelovka čtyři roky jsem pro ne dělal a neposkytují internet vzduchem, ale kombinace optiky a na konci u zákazníka kabelem.Tobě se může maximálně rušit WiFi s nejakou druhou od souseda.V tom případě se da na volit v modemu vysílání na jiném kanálu.Snižuje se rychlost současně i na PC připojeném přes kabel?
Jsem flegmatik no a co?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Snižuje se rychlost současně i na PC připojeném přes kabel? - to jsem nezkoušel nikomu jsem ještě nedával u mac adresu na kabelové připojení .... je možné že se ruší ale když jsem na telefonu na wifi v době výpadku telefon jede jen pc načítá a načítá
jak tedy postupovat

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Když zapojím kabel píše mě to neznámá sít -omezeno
-
- Pohlaví:
Pokud ISP filtruje Mac adresy, je třeba mu ji sdělit.to jsem nezkoušel nikomu jsem ještě nedával u mac adresu na kabelové připojení
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
asi budu muset jak ji zjistím ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2013 08:55) ---
jinak po připojeni kabelu a zadáním oprav mi to píše toto
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2013 08:55) ---
jinak po připojeni kabelu a zadáním oprav mi to píše toto
-
- Pohlaví:
Pravoklik na ikonu připojení v liště - Stav - Podpora - Podrobnosti. Je to fyzická adresa.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
teˇtakova blba otazka kdyz se podivam na mac adresu tak by mela byt stejna ale na wifi je jina a na kabel taky mam asi opsat tu do je na pripojeni na kabel ?
-
- Pohlaví:
Kdyby byly adresy stejné, nemusel by ISP nic filtrovat. Napiš mu tu kabelovou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3131
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4664
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2979
-
od Alferi