Potřebuju zkopírovat pár kazet MiniDV na jiný MiniDV. Mám PC s Firewire kartou, přes kterou řídím a stahuju data z MiniDV kamery pomocí MovieMakeru. V PC po tom mám AVI ve formátu 720x576 + stereo zvuk. Potřeboval bych to nějak neupravený dostat zpět do MiniDV kamery Sony DRC350, která to podle manuálu umí. Zkoumal jsem Movie Maker od W7, ale nikde tam opačný směr není. Vím, že některý videostřihový balíky to umějí. Já ale žádnej nemám a tak by mě zajímalo, jestli náhodou neexistuje volně něco s opačnou funkcí MovieMakeru.
Díky
Jirka
Převod AVI na MiniDV
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Převod AVI na MiniDV
A neslo by obe kamery propojit FW kabelem?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Převod AVI na MiniDV
Dík! Taky jsem mezi tím na WinDV narazil, překvapilo mě, že je to místní softík. Ale je s nim trochu problém, i v recenzích a na fórech se o tom zmiňují. Při AVI do MiniDV se občas zobrazí jen titulní políčko na PC a kamera nahrává stále jen jedno a to samý. Nějaká nekompatibilita v ovládání kamery z PC. Občas se to ale rozeběhne a pak jede celou kazetu. Budu to používat minimálně, takže asi i tak vyhoví.
Jinak to propojeni dvou kamer přes FW kabel jde, musí mít ale na obou koncích malej konektor IEE. Kdyť přes FW je možný zapojit i domácí síť, aspoň mě W7 Firewire kartu krom Wifi a Lan nabízí.
Při propojení dvou kamer pak nahrávcí kamera řídí ovládání přehrávací. Bohužel, druhou nemám a taky všechny MiniDV kamery nemají FW vyvedený.
Jirka
Jinak to propojeni dvou kamer přes FW kabel jde, musí mít ale na obou koncích malej konektor IEE. Kdyť přes FW je možný zapojit i domácí síť, aspoň mě W7 Firewire kartu krom Wifi a Lan nabízí.
Při propojení dvou kamer pak nahrávcí kamera řídí ovládání přehrávací. Bohužel, druhou nemám a taky všechny MiniDV kamery nemají FW vyvedený.
Jirka
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”