Již týden se mi každých asi 30 minut otvírá v prohlížeči maxthon stránka :https://support.skype.com/en/?intsrc=client-_-windows-_-6.3-_-go-help.faq.installer&LastError=1618
Projel jsem to vším možným a žadný vir. Odstranil jsem tolbary, přeinstaloval Maxthon. Odstranil Skype....... Nic nepomohlo. Nevíte někdo co s tím?
Automatické otvírání webové adresy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Automatické otvírání webové adresy
Asi ti něco chybí ve skypu....
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Skype jsem totálně odinstaloval a dělalo to pořád. Tak jsem stáhl nejnovější verzi nainstaloval a dělá to pořád. Dočetl jsem se že to může dělat nějaký vir. Téměř každých 30 minut se mi ta stránka hned dvakrát za sebou otevře.
Na takové hračky používám ccleaner a hledat problémy.Já mám půl roku při spuštění skypu error a kliknu na ok a skype se načte,bohužel mi to nějak nevadí zvykl jsem si,ale u tvého příkladu bych se asi zbláznil.Infekci v PC nemáš?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”