Asus K55VJ SX031H - obrazovka
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Asus K55VJ SX031H - obrazovka
Dobrý den, potřebuji poradit, co s tím, když mi notebook normálně běží, funguje ale obrazovka je černá, černá, ne jako vyplá, ale zaplá černá... Mám pocit, že obraz je někde jinde.. Pokoušel jsem se připojit jiný monitor, i TV ale zobrazí se tam to samé jako na notebooku... Jediné co vidím je, že nabíhá logo asus... A pak místo přihlašovací obrazovky jen zaplá černá.... Podařilo se mi poslepu i přihlásit, ale dál nic... Prostě nevidím...Notebook: Asus K55VJ SX-O31H Win 8.
Naposledy upravil(a) Richard Bauer dne 14 pro 2013 16:47, celkem upraveno 2 x.
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poradí mi někdo??
Možná, že kdyby si změnil název, by ti někdo poradil. Rozumím, že jsi tu nový, ale chtělo by to přečíst si pravidla fóra 

- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asus K55VJ SX031H - obrazovka
Co Fn+F8, udělá to něco? Zkus ho vždycky zmáčknout a chvíli počkej.
Potom zkus Fn+F7.
Při připojení externího monitoru se při startu zobrazuje logo ASUS na integrovanym LCD, až potom to skočí na externí monitor. Nemáš něco zapojenýho ve VGA nebo HDMI?
Potom zkus Fn+F7.
Při připojení externího monitoru se při startu zobrazuje logo ASUS na integrovanym LCD, až potom to skočí na externí monitor. Nemáš něco zapojenýho ve VGA nebo HDMI?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Při Fn+F8 nic a při Fn+F7 se jen úplně vypne obrazovka... Když připojom externí monitor tak se neděje vůbec nic... ale vůbec....
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A když ten externí monitor odpojíš a podržíš Fn+F6?
Jestli to nic neudělá, zkus aspoň připojit externí monitor, chvíli počkej a zmáčkni Fn+F8. Počkej 5 sekund a zmáčkni to znova. Zkus to aspoň třikrát a sleduj, co dělá externí monitor.
Jestli to nic neudělá, zkus aspoň připojit externí monitor, chvíli počkej a zmáčkni Fn+F8. Počkej 5 sekund a zmáčkni to znova. Zkus to aspoň třikrát a sleduj, co dělá externí monitor.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Stále nic a nic..... Já nevim... Je to nějaký divný, používal jsem to normálně a pak jsem to vypnul, a asi za hoďku jsem to zapnul a od té doby je to stále a stále stejné....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 4318
-
od Scorpi
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2024 14:52