Problém se scanem v HiJackThis Vyřešeno
Problém se scanem v HiJackThis Vyřešeno
Dobrý den. Prosím, poradíte mi co bych měl v této situaci udělat? HiJackThis jsem si stáhnul jelikož mám problém s ikonami na ploše. Když je chci přetáhnout do nějaké složky nebo přemístit na jiné místo..nejde to. Děkuji. 

-
- Pohlaví:
Re: Problém se scanem v HiJackThis
Máš to tam napsané - pravá myš, spustit jako Správce /Admin.
No..zrovna u téhle ikony to nejde. U všech ostatních bez problému, ale tady ani ťuk.
-
- Pohlaví:
Nesmíš klikat na zástupce ale na spustitelný .exe soubor!
Omlouvám se, se mnou bude asi těžší spolupráce. Kromě ikony na ploše a instalačního programu nemám nic jiného na co kliknout.
-
- Pohlaví:
V pohodě. Máš ho nainstalovaný? Pokud ano, bude ve Start - všechny programy a tam to spusť jako Správce. Z něčeho si přece toho zástupce vytvořil. Pokud to nepůjde, je tam ke stažení ještě verze executable.
Stále to nejde. Ani přes nabídku start-všechny programy.
Já tomu nerozumím. Soubor jsem nainstaloval ale když otevřu start a dám všechny programy..vypadá to, že ten program není ani nainstalován. Ano zobrazuje se další hláška po kliknutí na OK z prvního obrázku se zobrazí tohle:
-
- Pohlaví:
Nespouštíš to jako admin !!!
Dej Hledat a hledej Hijack This. Tam máš spustitelný soubor!
Dej Hledat a hledej Hijack This. Tam máš spustitelný soubor!
Děkuji vám. Už to mám. Vy musíte mít pevné nervy viďte. Mohl bych vás tedy požádat i o kontrolu?
-
- Pohlaví:
Mne opravdu ne, na to jsou zde odborníci. Vlož to sem a on ti to někdo zkontroluje. Ještě přidej log z http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/ - nezapomeň to po instalaci aktualizovat a po kontrole zatím nic nemaž.