Hladam klavesnicu. Nesmie byt hlucna pri pisank takze ziadna mechanicka, kde je pocut kliknutie na cely byt. Mal som dakedy A4tech Bloody B verziu a bolo to okay v smere zvuku. Musi mat numpad!
Pozeram sa po A4tech Bloody B120N
A pozeram sa po...
Zdravím, Jak říká název potřeboval bych poradit s mojí novou sestavou. Chtěl bych něco na 4K next-gen gaming. Grand Theft Auto VI, Mafia: The Old Century, Kingdom Come 2 atd. Budget mám okolo 70,000,- nepotřebuji OS a ani periferie. Zároven bych...
Poslední příspěvek
RAM to chce s lepším časováním - minimálně CL36 a nižší, třeba:
Zdroj je spíš podprůměrný a se starším standardem, spíš něco takového:
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.
Zdravím všechny potřebuji poradit s výběrem notebooku primární stroj mám klasický desktop, ale jelikož jsem začal dálkově studovat, tak potřebuji i něco na cesty. Notebook budu primárně používat na zápisky a vypracování seminarek ve škole,l. V mezi...
Poslední příspěvek
V defaultu jsou herní notebooky opravdu mnohdy nastaveny na maximální výkon bez ohledu na provozní vlastnosti (a životnost), ale s poladěním CPU a grafiky na nižší spotřebu a výdej tepla bych se toho tolik neobával. Moje zkušenost - mám Lenovo...