Vyplatí se koupit Battlefield 4?*

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

HAFcool
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vyplatí se koupit Battlefield 4?*

Příspěvekod HAFcool » 18 pro 2013 00:34

Jelikož skoro všichni hráči přešli na Battlefield 4 a tím pádem budeš BF3 hrát na poloprázdném serveru.

To si dovolím nesouhlasit. Úplně stejná kravina, jako kdybys řekl, že všichni z Call of Duty 4 přešli na Ghost atp.. vždycky budou typy lidí, kterým to prostě nesedne. Osobně jsem zatím neměl problém najít kvalitní server s 64 hráči (základní mapy BF3).

MP? To byl můj jediný důvod, proč jsem pořizoval BF4. SP byl naprosto tragický, ale kousnul jsem to, protože tam šlo o ten MP, ale ten mě naprosto dorazil. Bugy, špatná optimalizace, pády hry a další...

Po 3 hodinách MP jsem s radostí přešel na BF3 a pochybuji, že mě ještě někdy přepadne BF4 horečka. Čistě můj názor.

Call of Duty Ghost jsem zatím nehrál, ale osobně si myslím, že momentálně jsou na trhu mnohem lepší hry, než BF4 a Ghost, za které by se dalo něco utratit.

Ale opět jsme u války: Co je lepší? Tahle hra se nedá vyhrát, jenom hrát. Musíš to prostě vyzkoušet a věřit, že se zrovna trefíš do černého a bude tě to bavit. Neříkám, že BF4 je naprosto tragický. Pro mě to byl spíše šok kvůli tomu přechodu z té trojky. Čekal jsem od toho velké věci a to byla chyba. Pokud nemáš ještě nahráno v BF jako takovém nic, tak si myslím, že žádnou tragédii nepocítíš.

Reklama

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”