Já si myslím, že má prostě blbě zapojené RAMky. Taky se mi to občas stalo.
Pořádně, důrazně zacvaknout do slotu.
Sestaveni pc(po zapinani cerno)
Re: Sestaveni pc(po zapinani cerno)
Hlada píše:Koukal jsem do manuálu na http://cz.msi.com/product/mb/B85-G43.html#/?div=Manual a podle mě máš špatně připojený dráty od case (Power switch, HDD led, Power led, Reset switch).
Nezbývá mi, než souhlasit. Z poslední přiložené fotky je patrné, že Front Panel piny nejsou zapojeny 1 - 8, ale 3 - 10 (nebo úplně blbě vidím!). Zkontroluj zapojení pinů Front Panel konektoru!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
a zapojil si už tu grafiku. jako na monitor, protože většinou jak deska zjistí že je grafika ve slotu posílá obraz tam. a nemusí být nainstalována. k rozběhnutí pc, i do win není potřeba ovladače
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To už jsem psal několikrát, aby vše zkontroloval podle manuálu, ale tvrdí stále že je to OK. Jestliže ti něco třeba , třeba RAM, jak píšeš připadají v pořádku, to ještě neznamená, že jsou v pořádku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Také jsem se zatím nedozvěděl, jak se PC chová po "zapnutí". Naběhnou ventilátory? Blikne kontrolka na CD/DVD mechanice? Projevuje PC nějaké jiné známky "života"? Nic z toho jsem se tu nedočetl!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ramky s mi zdaji pripojene normalne..ventilatory jedou pc nepipne a na cd/rom to sviti jinakk nic
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bylo by fajn, kdyby třeba natočil kamerou/mobilem a potom sem přiložil.
RAMky zacvaknou? Je třeba opravdu hodně přitlačit, na obě strany. Zkus tam dát jen jednu, jestli to nepůjde tak prohodit.
RAMky zacvaknou? Je třeba opravdu hodně přitlačit, na obě strany. Zkus tam dát jen jednu, jestli to nepůjde tak prohodit.
Bylo by fajn, kdyby třeba natočil kamerou/mobilem a potom sem přiložil.
To myslíš tu černou obrazovku

- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne. Mám na mysli celkově jak je to všechno zapojené a co se přesně i se zvukem stane potom, co to zapne.
Hmmm... Myslím, že je to tu už nafocené a popsané dostatečně (video nic nového neukáže a zvuky tam nejspíš podle popisu žádné nebudou) a komplexní rada od Pice patrně zatím nebyla použita. Až bude PC vyzkoušen v minimální konfiguraci, případně s výměnou pamětí a pořád nepůjde, myslím, že můžeme směle předpokládat vadu základní desky a tudíž reklamaci, že?
Nějak mi sem nejde nahrát video, ty ramky mam teda spravne? A jumpery nemusi byt? Ja uz fakt nevim...
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
wattmetr píše:Hmmm... Myslím, že je to tu už nafocené a popsané dostatečně (video nic nového neukáže a zvuky tam nejspíš podle popisu žádné nebudou) a komplexní rada od Pice patrně zatím nebyla použita. Až bude PC vyzkoušen v minimální konfiguraci, případně s výměnou pamětí a pořád nepůjde, myslím, že můžeme směle předpokládat vadu základní desky a tudíž reklamaci, že?
Souhlas, reklamace by problém s deskou vyřešila. Jen nevíme, jestli někde jinde není chyba.

Setlas77: RAMky musí být zacvaknuté, jestli jsou, tak OK. Video dej třeba na Youtube, jestli ho už máš. Na škodu to nebude.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1643
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
16 pro 2024 15:21