Zdravím! Mám teď v péči jeden počítač a trochu jsem se po reinstallu (a už předtím to prý zlobilo) na W7 nepohodnul s USB porty. Kdykoli připojím něco do USB, objeví se hláška že zařízení nebylo rozpoznáno a ani ovladače nejsem schopen najít/nainstalovat.
Ovladače pro MB jsem instaloval, ale pokud je mi známo, s USB by neměl být problém ihned po prvním startu systému, takže když ani tohle nepomohlo, tak mě napadlo, že problém by mohl být v hardwaru.
Už jste se s tím někdo setkal? Nemáte někdo tušení kde by mohl být zakopaný pudl, případně jak to otestovat?
Základní deska je MSI MS-7267
USB hlásí "Zařízení nebylo rozpoznáno"
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB hlásí "Zařízení nebylo rozpoznáno"
Ty USB zařízení zapojuješ vzadu, přímo do základní desky a nebo např. do předních portů vpředu do počítače?
Zkus ty USB zařízení zapojit přímo vzadu za počítačem, do základní desky.
Zkus ty USB zařízení zapojit přímo vzadu za počítačem, do základní desky.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Toto bylo víceméně první, co mě napadlo, páč s těmi vepředu problémy být mohou...ale problém stejný i vzadu.
Samozřejmě jsem těch zařízení zkoušel více abych vyloučil problém na jejich straně.
Mimo to jsem lezl i dovnitř a kontroloval připojení předního panelu, ale vše drží jak má.
Samozřejmě jsem těch zařízení zkoušel více abych vyloučil problém na jejich straně.
Mimo to jsem lezl i dovnitř a kontroloval připojení předního panelu, ale vše drží jak má.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co správce zařízení? Jsou tam nějaké otazníky, nebo vykřičníky? Pokud možno, dej sem screen.
Je totiž možné, že je něco v počítači špatně nainstalováno...
Je totiž možné, že je něco v počítači špatně nainstalováno...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

Screen můžu dodat nejdříve v pondělí.
Vykřičníky byly právě u USB ze předního panelu, ale u ostatních to ukazovalo že "Toto zařízení pracuje správně.".
Vykřičníky byly právě u USB ze předního panelu, ale u ostatních to ukazovalo že "Toto zařízení pracuje správně.".
-
- Pohlaví:
Ovladače USB budou součástí chipsetu desky, ale také jsou součástí W7.
Pokud takto zlobí, pak někdy pomáhá když se všechny ve Správci zařízení odinstalují a restartuje se PC. Systém si je zase "natáhne". Také může být chyba v připojovaném zařízení.
Pokud takto zlobí, pak někdy pomáhá když se všechny ve Správci zařízení odinstalují a restartuje se PC. Systém si je zase "natáhne". Také může být chyba v připojovaném zařízení.
Ovladače chipsetu jsem též instaloval. A zařízení jsem zkoušel vícero.
Zkusím to s tím správcem - prozatím díky.
Zkusím to s tím správcem - prozatím díky.
Mám tentýž problém. Pokud zapnu PC standartním způsobem, je vše OK. Pokud však je třeba restartovat, všechna zadní USB hlásí chybu 43. Přední tímto nešvarem netrpí. Pomáhá odebrat ovladač a PC vypnout a znovu zapnout. Ačkoliv restartování používám jen když si ho vyžaduje instalace, irituje mě nutnost mít při ruce myš s drátem. Strojovna DELL T3400 s Win7. Nenapadá vás proč se toto děje?
Děkuji
Děkuji
manon založ si nové téma !!
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 8070
-
od Renee
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:01
-
-
- 11
- 5937
-
od draxxx
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3305
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3333
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3650