Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu. Mám notebook HP Pavilion dv6-6b80ec s originálním OS Windows 7. Asi po půlroce používání jsem Windows 7 přeinstaloval od kamaráda z CD a naformátoval disky (disk recovery a hp tools jsem nechal a říkal si na co tam jsou). Teď po dalším půlroce už vím, že se přes ně vrací zpět tovární nastavení a chtěl bych ho použít. Nainstaloval jsem si HP recovery manager, ale nejde spustit(ani F11) háže chybu, že nemůže nalézt nějaké dll knihovny. Půjde tovární nastavení ještě obnovit? děkuji
HP Recovery Manager
Re: HP Recovery Manager
Mám taky NTB od HP a recovery manager mě jde spustit i normálně přes program co je nainstalovaný. Zkus dát start - všechny programy - složka HP - HP recovery manager a ten když spustíš, tak tam je možnost Obnovení systému (obnova PC do původního stavu z výroby). To by mělo fungovat, pokud jsi ten oddíl RECOVERY nezformátoval, Nebo můžeš mít špatnou verzi recovery manageru. Stáhnul jsi verzi přímo pro tvůj NTB?
děkuji za odpověď, ano stáhl jsem si verzi pro můj ntb ale nejde spustit stejně jako např HP Cool sense.. píše to, hned po instalaci, že program není nainstalovaný správně..vlastně instalace ani nestihne najet..
Mě HP cool sense taky blbnul, a to jsem stáhnul pro svůj ntb nejnovější verzi. Pak jsem to všechno smazal, i HP support assistant, a nainstaloval ty njestarší podporované verze, a šlo to.
a ty staré verze nekde najdu?
na stránkách výrobce : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=cs&cc=cz&dlc=cs&sw_lang=&product=5196812#N1875. Důležité je jestli máš 64bit nebo 32bit systém. Ty ovladače co ti nejdou, jsi stáh odtud? Nebo z jinách stránek?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1788
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
04 črc 2025 15:39
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4437
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”