Lenovo SL410 nedetekuje připojená sluchátka a mikrofon
Lenovo SL410 nedetekuje připojená sluchátka a mikrofon
Zdravím, na notebooku lenovo SL410 se mi ze dne na den objevil problém s detekcí sluchátek a mikrofonu. Po připojení notbook neregistruje ani sluchatka (vyzkouseny dvoje) ani mikrofon. Je možné, že by z ničeho nic přestal fungovat jack nebo lze nějak zjistit jestli je na vině software? Zkoušel jsem obnovit systém asi o 14 dnů zpátky, ale bez úspěchu. Diky za pripadne rady
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 21 pro 2013 18:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lenovo SL410 nedetekuje připojená sluchátka a mikrofon
Zkus přeinstalovat ovladače pro zvukovou kartu. Najdeš je zde: http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
Ovšem, pochybuji, že to pomůže. Typoval bych to na rozbitou samici "JACK 3,5 mm" v notebooku. Popřípadě chyba kabelu, který propojuje tyto 2 jacky se základní deskou. Notebook bude muset pravděpodobně buďto do servisu a nebo pokud máš ještě záruku, tak na reklamaci.
Ovšem, pochybuji, že to pomůže. Typoval bych to na rozbitou samici "JACK 3,5 mm" v notebooku. Popřípadě chyba kabelu, který propojuje tyto 2 jacky se základní deskou. Notebook bude muset pravděpodobně buďto do servisu a nebo pokud máš ještě záruku, tak na reklamaci.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
diky za tip. Dneska jsem se pokusil dostat k jackum, ale neuspesne Nicmene po zapnutí notebooku se mi ozyval zvuk jak z reprodutoru, tak i ze sluchatek, takze propojeni bude zrejme v poradku. Kazdopadne ted jsem se pokusil naisntalovat nově ovladač z doporucene stranky a dosahl jsem toho, že sluchatka jsou opet hlucha a navic ukazatel hlasitosti na displeji nereaguje, ale zesilovani funguje...takze ted uz fakt netusim
-
- Pohlaví:
Jak to vypadá ve Správci zařízení? Jsou tam nějaké ?? či !! a u čeho?
měl bych si neco rozkliknout nebo pouze v prehledu Spravce zarizeni? V prehledu nic nevidim
-
- Pohlaví:
Řadiče zvuku, videa......, to může být různé. Jde o to zda je tam správný audio driver. Jak to vypadá v nastavení zvukovky v Ovládacích panelech?
nevim jestli to ma byt takto ci ne, jsem uplnej amater co se systemu tyka, takze se timto aj omlouvam za zdlouhavosti

-
- Pohlaví:
To vypadá dobře. A když vybereš zařízení a rozklikneš?
tam to vypada taky vsechno dobre, vse pracuje spravne ..fakt nevim no co by s tim mohlo byt..servisu se zrejme nevyhnu :(
-
- Pohlaví:
Koukni do služeb zda je spuštěna služba Zvuky systému Windows.
pise se tam, ze spusteno
-
- Pohlaví:
Pak už mne nic nenapadá, snad tu službu ještě restartovat.
Pořádně prohlédni to nastavení zvuku v Ovládacích panelech. Tam je více možností, kde to může být např. ztlumené. Je třeba rozklikat všechna Nastavení/Upřesnit apod.
Pořádně prohlédni to nastavení zvuku v Ovládacích panelech. Tam je více možností, kde to může být např. ztlumené. Je třeba rozklikat všechna Nastavení/Upřesnit apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2834
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7305