Zdravím, potřeboval bych umístit text a tabulku vedle sebe(viz odkaz dole), zatím jsem našel jen způsob kdy je tabulka na textu, ale jaksi překrývá ten text, takže ho neobtéká a to bych potřeboval udělat. Našel by se někdo kdo by mi poradil ? Děkuji moc za rady.
Zdravím, hoď sem obrázek jak chce aby to vypadalo, moc tě nechápu.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
tak dej oboum float: left (nebo oboum float: right) samozřejmě budeš muset ještě dát šířku, buď v procentech nebo v pixelech
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Excel 5000 řádků 2 úzké sloupce a v tisku to je 100 stránek. Potřebuji ty 2 sloupce vytisknou 2x vedle sebe na A4 na výšku, aby to byla polovina listů papíru.
Excel to neumí. Když to tisknu přes pdf a zadám 2 listy na jednu stránku, tak to zase...
Poslední příspěvek
Hoši díky, oba způsoby fungují. :thumbup: :thumbup:
Ty vzorce jsem musel upravit takto (ve sloupci B to zobrazovalo až od řádku 51):
=IFERROR(INDEX(List1!$A:$A; ŘÁDEK() + CELÁ.ČÁST((SLOUPEC()-1)/2) * 100); "")...
Uplně by mi stačil.
Problem je, že když mam nějake obrazky nebo třeba ikony na svem web serveru, který jede a vnitřní siti, tak je nevidim.
Poslední příspěvek
Když potřebuji udělat nějakou jednoduchou stránku, tak se mi osvědčil Microsoft Expression Web. Je to velmi jednoduchý a intuitivní program i pro úplného laika, jako jsem já. Obsahuje i manažer pro odesílání hotových stránek přes FTP. Hotové se...
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně "rhsCZ". Paráda.