KARLOS

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 08 zář 2007 00:48

Myslíš v tom mým obrázku? Ne ne kdepak.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: KARLOS

Příspěvekod guest » 08 zář 2007 02:14

jkmaxfli píše:Zdravím a předem se omlouvám za tento článeček,že ho sem vkládám,ale nedalo mi to.Lezu sem na fórum celkem často,jelikož je pořád co se učit,ale hlavně je tu spousta skvělích lidiček,kteří umí dokonale poradit těm méně zdatnějším,jedním z nich je i KARLOS.Proč zrovna nadpis KARLOS?
No protože:určitě jste se s tímto člobrdou už někdy na fóru setkali a to přímo v diskuzi s tímto pc pomocníkem.A teď ta pointa tohoto článečku.Pokaždé když se někde v nějaké diskuzi kdokoliv setkáme s KARLOSEM a teď přijde otázka:upřímně odepište zda-li si taky(podvědomně) myslíte,že ten náš KARLOS vypadá ve zkutečnosti jako na té bombastické fotečce co má u svého profilu?Já tedy upřímně musím napsat,že si nikdy nepřeju vidět jeho pravou tvář,protože tato jeho fotečka pokaždý když se na ni podívám,tak vidím posledního vesničana z konce světa,který právě slezl z traktoru,ale pozor:s hodně velkým srdcem a samými klady,když to shrnu,vidím dokonalího týpka v montérkách od oleje,ale machra do počítačů a bůh ví do čeho jiného ještě.
KARLOSOVI se omlouvám za použití jeho fotečky(JE PROSTĚ BOMBA)

Pište kucí :bigups: :bigups: :bigups: :bigups: :bigups:

V zásadě bych s Tebou souhlasil - tedy v tom, že Karlos, je velkým příznivcem a přispěvovatelem tohoto fóra. A s tím souvisí, že velmi častým a užitečným. Jak vypadá? To mi nepřipadne až tak důležítý, i když jakásí vrozená lidská zvědavost nám nedá. Karlose znám asi jako Ty a obrázek má celkem jednoznačný, i když to "Karlos", mne taky mate. Opravdu by to chtělo ten "Slet PC.Help" - o kterém se už dávno nemluví. Asi to nevyjde - důvodů je spousta /nebudu je rozepisovat/, ale je to trochu škoda. Za každým tím "a", "b", "c" člověkem se skrývá nějakej ksicht a osobnost a je škoda, že se neznáme osobněji. Ale třeba se jednou stane /předpokládám/, že nám ta vyšší moc /či moci/ - pro ty srandisty zdůrazňuju MOCI povolí, že se jednou sejdeme, dáme si pivo - a pak jak je to zvykem se budeme kritizovat.
Tobě "jkmaxfli" /co to je? a jak vypadáš?/ děkuju za inspirativní otázku - zkusme znovu zauvažovat o tom PC-Help sletu.
P.S. Karlosi, umíč s traktorem?

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 08 zář 2007 05:45

Připomíná mi to, jak jsem objevil „stránku o zm*dech, vohnoutech atd.,“ a představoval si, že ten D-Fens vypadá takhle (to jméno je totiž hned vedle té fotky, tak se to samo nabízí): Obrázek

A myslíte, že já vypadám takhle?:
Obrázek

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 08 zář 2007 06:51

Myslím, že na té fotce není Karlos. Fotka opravdu nemá chybu, ten týpek na ní má prostě neuvěřitelnej výraz. Tváří se tak nad věcí, že nás má všechny na háku, a přitom v jeho pohledu je něco smutnýho. A nebo ten na fotce je Karlos, ale Petr Beneš vypadá jinak.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 08 zář 2007 07:29

Já to upřesním:jasně,že to není jeho opravdová podoba na té fotce,ale při pohledu na ní prostě vidím jeho s tou rádiovkou a mám ho tak zažranýho v paměti,že bych si nepřál znát jeho pravou tvář,protože na tý fotce je to dokonalej přívětivej sympaťák.Jsem zvědavej co na to Karlos řekne(napíše)až uvidí docela slušnou diskuzi o něm.
? :sly:
? :nervous:
? :bottle:
► Zobrazit spoiler

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 08 zář 2007 09:25

No jo máte pravdu, Karlos je fakt fajn chlápek a to jak vypadá, na tom nic nezmění. Ale myslím že by nebylo špatné tady udělat téma na ty fotky. Mě by hlavně zajímalo jak vypadají ti největší odborníci, co vždycky poradí(Karlos,Marfy,Weslo...)
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 08 zář 2007 10:18

přijde mi to jako že je to tvůj/tvá modla :lol:
podle Mě není Karlos nijak výjímečný k tomu aby se tady o něm takhle diskutovalo
projev oblíbenosti fotky nebo masochysmu k obrázkům má zůstat skryt je to přeci jenom stav mysli co zajímá především psichyatra :lol:
aspoň máte můj názor že to tak nežeru ono totiž stářím se člověk už probíjí do moudrosti nebo zdrženlivosti
a je fakt pokud vyleze taková diskuze nezralého jedince(nebo více méně se to dá očekávat od této věkové kategorie) je to už k pobavení národa . (tohle je roky ověřená skutečnost)
ps: jinak Karlos máš super bombastickou a squele udělanou fotku!!! :lol: :lol: :lol:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 08 zář 2007 10:29

jarod72pm píše:přijde mi to jako že je to tvůj/tvá modla :lol:
podle Mě není Karlos nijak výjímečný k tomu aby se tady o něm takhle diskutovalo
projev oblíbenosti fotky nebo masochysmu k obrázkům má zůstat skryt je to přeci jenom stav mysli co zajímá především psichyatra :lol:
aspoň máte můj názor že to tak nežeru ono totiž stářím se člověk už probíjí do moudrosti nebo zdrženlivosti
a je fakt pokud vyleze taková diskuze nezralého jedince(nebo více méně se to dá očekávat od této věkové kategorie) je to už k pobavení národa . (tohle je roky ověřená skutečnost)
ps: jinak Karlos máš super bombastickou a squele udělanou fotku!!! :lol: :lol: :lol:

zdravím,jen taková maličkost můžu vědět tvůj věk?dík
Mě je 31 let.1 dítě. :bigups:
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 08 zář 2007 10:56, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 08 zář 2007 10:44

35 let +rodina 2 děti a hafo běžných starostí ...
ale tohle by mě nenapadlo + diskutovat o věku 8)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 08 zář 2007 10:55

jarod72pm píše:35 let +rodina 2 děti a hafo běžných starostí ...
ale tohle by mě nenapadlo + diskutovat o věku 8)

mě se dotklo: ten nezralí jedinec,jinak celkem nic,podle tvého vyjadřování tipuju minimálně 3 vysoký školy :roll:
► Zobrazit spoiler

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 zář 2007 13:22

Tak to shrnu. Děkuji za projevy sympatií i antipatií. Ve svých příspěvcích jste hádanku "Kdo a jaký je tajmný Karlos" vlastně vyřešili. Ano žiji v té téměř nejzapadlejší vísce západního pohraničí (i když nám byl v minulém roce navrácen statut města), kde lišky dávají traktoristům dobrou noc. Traktor je sice v kraji velmi oblíbeným dopravním prostředkem (a můj Renda se mu zvukem začíná podobat), ale nebylo mi dopřáno vzdělání k jeho obsluze. Otec velmi přísně dbal, abych získal vzdělání v oboru, nahony vzdáleném zemědělství a má manželka, byť původně zemědělka, odešla z restitucí zemědělského majetku, naštěstí s prázdnou. Nevím jestli léty docházím ke stařeckému nadhledu a tím jakési moudrosti. Ostatně ve třiačtyřiceti moudrým starcem? Blbost! Nechci! Sice mi už není dvacet, ale furt jsem mladej kluk, kterej se tak i chová a nehraje si na něco, čím není. Otázku podoby nechám otevřenou. Přeci jen ještě stále visí ve vzduchu možnost sejití se a pak se uvidí, jak to je s Petrem Benešem, jestli se jen tváří, že má všechny na háku a přitom je v jeho pohledu cosi smutného... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ini808 » 08 zář 2007 13:47

Myloš píše:A myslíte, že já vypadám takhle?:
Obrázek

Jasně že jo :D

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”