Rozdělení souboru AVI
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Rozdělení souboru AVI
Zdar, potřeboval bych jestli existuje nejakej program kterej mi rozdeli soubor na casti.Mam tady záznam koncertu a potřebuju ho rozdělit písničku po písničce. Zkoušel jsem program Ultra Video Splitter.Ja se v nem nevyznam.Existuje neco jinýho? Neb nejak jak to muzu udelat? Díky za radu!
-
- Pohlaví:
Re: Rozdělení souboru AVI
Lze to v každém videoeditoru rozstříhat na kousky, ale nebude to vypadat dobře. Ten dotaz už si tu ale měl. Pokud se nevyznáš v tom splitteru tak nevím, zkus VD. Jsou tam i návody na rozdělení videa.
Napiš jak to dopadlo.
http://jech.webz.cz/vd.php
Napiš jak to dopadlo.
http://jech.webz.cz/vd.php
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vim ze sem to tady mel, ale jak je to cely anglicky tak se v tom nevyznam.Kdyz ma koncert 2 hodiny a 30 minut a chci si pustit písničku kera je uprostřed tak bych se k tomu nedostal.Jo do večera napíšu.
-
- Pohlaví:
To nebude vůbec snadné, budeš muset nejprve vyhledat začátek a konec skladby, to vystřihnout a uložit. A takto projet celých 120 minut. To je práce na celý den, pokud nemáš pořádný program a zkušenosti. Držím palce!
Nevím jak u VD, třeba tam jsou jednoduše udělat značky a z toho to vytáhnout? Uvidíš.
Nevím jak u VD, třeba tam jsou jednoduše udělat značky a z toho to vytáhnout? Uvidíš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No paráda, tak celej den u Pc fakt sedet nemužu.....No zkusim to VD, ja s tim nemam skoro zadny zkusenosti. No stejne to dopadne tak ze to necham tak jak to je.
-
- Pohlaví:
Ono to jinak nejde. Já tedy nejsem žádný střihač, ale tahal jsem takto z několika DVD bluegrassové sklady a bylo to o nervy.
Je pravda, že když se to naučíš tak to docela frčí, ale nejdříve se s tím člověk spoustu hodin nervuje. To bych ty skladby postupně pohledal na YT
Je pravda, že když se to naučíš tak to docela frčí, ale nejdříve se s tím člověk spoustu hodin nervuje. To bych ty skladby postupně pohledal na YT

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Na youtube je taky jen celej koncert.......Tkaze nemam jinou moznost.
-
- Pohlaví:
Prozradíš co to je?
Pokud nejde o celé klipy, které stejně rozstříhané budou vypadat blbě, pak bych vytáhl jenom audio stopu a stříhal tu. Je to podstatně rychlejší!
Pokud nejde o celé klipy, které stejně rozstříhané budou vypadat blbě, pak bych vytáhl jenom audio stopu a stříhal tu. Je to podstatně rychlejší!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A to musíš stříhat video?Vytáhni z toho hudbu a tu rozděl.A pokud budeš trvat na videu tak třeba avidemux(střih bez rekomprese)-http://avidemux.berlios.de/doc/cz/cutting.xml.html
Pak třeba virtualdub nebo virtualdubmod sorround atd..
Pak třeba virtualdub nebo virtualdubmod sorround atd..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No dá,ale stejne jestli se v tom programu nevznám tak se na to vykašlu, ještě mám jeden koncert ten trva hodinu........Ale asi na to kaslu,jeste jsem se k tomu nedostal,nestiham, a jeste k tomu abych sedel celej den na Pc.To nehrozi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4857
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 10
- 4610
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4689
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4513
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3476
-
od L.L