Preskakuje zobrazeni
Preskakuje zobrazeni
mam takovy problem se zobrazenim vzdycky kdyz najedu na hru a dam povolit jako spravce tak se mi zmeni rozliseni a hodi me to jak kdyby na jiny monitor bez ikon bez plochy proste nic jen pozadi a musim dat ctrl alt delete aby me to hodilo zpatky do windowsu kde ikony mam atd mam jen jednu pripojku napojenou do grafiky nevite cim by to mohlo byt? ovladace na grafiku mam aktualni na monitor taky .. jak kdyby me to hazelo na integrovanou grafiku na zakladni desce muze to byt tim ? ale nemam na tom nic pripojene fakt nvm co to dela ..
-
- Pohlaví:
Re: Preskakuje zobrazeni
Pokud opravdu v grafice nemáš zapojen další výstup (např. HDMI do TV), pak je možné, že hra jde na integrovanou (vypni v BIOSu), nebo používáš nějaký SW na rozšíření plochy. ve vlastnostech máš pouze jednu zobrazovací jednotku (monitor)?
ee nemam prave jen jeden vstup vga ve vlastnostech mi to pise 1 zobrazovaci zarizeni na vga sw nepouzivam asi zkusim mrknout do toho biosu a vypnout to
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2013 19:28) ---
byl jsem ted v biosu ale nevim co tam mam vypnout
nebo nic tam neni napsane anglicky graphic inter ... nebo pod cim bych to mel hledat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2013 19:28) ---
byl jsem ted v biosu ale nevim co tam mam vypnout

Fakt nikdo nevi co mam delat proti tomu aby mi to nepreskakovalo z windowsu na intergrovanou grafiku ? pri spusteni pc mi to vzdy hodi na tu integrovanou grafiku kde nemam ikony nic dost me to stve davam porad ctrl alt delte tim abych se vratil zpet do winu v biosu jsem zaskrknul PCI ale furt to dela tak nvm ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”