Dobrý den,
je to pár dní dozadu, co jsem na svém notebooku začal stahovat aktualizace systému W7, při vypínání notebooku se začali aktualizace konfigurovat. To by bylo bez problémů, kdyby moje maličká neteř nestiskla to veliké, krásně kulaté modře svítící tlačítko, což mělo za následek pozdější problémy. Systém W7 totiž při vypínání konfiguroval aktualizace, přičemž nesmí být manuálně vypnut. Při pokusech o spuštění se v pořádku počítač rozběhne do úvodní obrazovky, kde je logo ''ACER'' a pak logo W7 pod kterým je napsáno něco podobného znění ''Spouštění systému W7''. Ovšem tímto krokem to vždy končí. Logo nestačí ani přilítnout a už je tam modrá obrazovka s několika řádky a názvy adresářů. Modrá obrazovka jen problikne a počítač se restartuje, takže ani nemám šanci přečíst si, co tam je. Nicméně nyní při spuštění, přesně mezi logem ACER a logem W7 mi naskočí text s, za 1. - nějakými nesmysli a doporučeným spuštěním počítače s instalačním diskem W7, restartováním počítače, výběrem jazyka a stisknutím funkce ''Opravit tento počítač''. Za 2. - Spustit tento počítač běžným způsobem což vede zase k modré obrazovce, restartu a zase to celé od znova.
Krok č.1 jsem se teda odhodlal udělat (a to i přes to, že sem doposud W7 na CD neměl..). Udělal jsem vše co je popsané v kroku č.1, nicméně počítač to, že se nedokáže dostat do fáze, kdy se sním dá pracovat, asi nechápe jako chybu. Po asi 5 minutách kontroly adresářů mě to vyhodilo vokno, ať zkusím obnovení systému, což jsem taky udělal. Ovšem systém nešel obnovit neboť neměl záchytnej bod. Kontrola a oprava byla tedy neúspěšná a to že počítač nejde spustit stále sám počítač nechápe jako chybu. Na počítači, který momentálně nejde spustit mám docela potřebné dokumenty, data a podklady, tudíž se snažím obejít reinstalaci W7 jakýmkoliv způsobem.
Za každou radu budu velice vděčný. Děkuji - Patla Pták
Počítač se nechce spustit (W7)
-
- Pohlaví:
Re: Počítač se nechce spustit (W7)
Pokud nejde oprava, pak se asi instalaci nevyhneš. Dát HDD do jiného PC a tam stáhnout data.
Je to notes, sic stojí za starej bačkor, ale hrabat se v tom opravdu nehodlám.. No nicméně díky za radu.
do nouzoveho rezimu se dostanes? pri startu splasene macka F8
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3308
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 7
- 4968
-
od makojed