Kopírování v DVD Recordéru

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Spike-001
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kopírování v DVD Recordéru

Příspěvekod Spike-001 » 26 pro 2013 18:00

Mám DVD Recordér Samsung SH-895 a už měsíc se mořím s tím jak zkopírovat, buď na Flash nebo na DVD, titul, který je uložený v přístroji na HDD. Přístroj jsem přehrál novým Firmwarem od Samsungu a stále nejde. Zkoušel jsem DVD nosiče: Verbatim DVD+R/DVD+RW, Sony DVD-R, Imation DVD-RW. Při každém kopírování titulu kopírování došlo do 98% a pak ten zbytek trval cca 4 minuty. Po hlášení, že kopírování proběhlo úspěšně a vysunutí DVD jsem zpět zasunul DVD do přístroje a při načtení jsem obdržel hlášku, že žádný titul nebyl nalezen a při vložení do PC se DVD chová jako prázdné. Varianty kopírování:
1) z Flashky na HDD --- šlo
2) z HDD na Flashku --- nešlo
3) z DVD na HDD --- šlo
4) z HDD na DVD --- nešlo
5) z Flashky na DVD --- šlo
6) z DVD na Flashku --- šlo
Takže já už hergot fakt nevím a není možný, aby to nešlo zkopčit. Mám v záloze ještě jednu variantu a to je to, že rozdělám přístroj a HDD napojím na PC. Díky za rady

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Kopírování v DVD Recordéru

Příspěvekod petr22 » 26 pro 2013 18:03

Kdyz vypalujes DVD, musis ho uzavrit, jinak se bude tvarit jako prazdne (multisession disk, obsah pujde videt treba pres ISO Buster).

Tu posledni varitanu nezkousej pokus nevis jiste ze je souborovy system citelny v PC - nebo neexistuje nejaky program, ktery data dostane z disku.

Spike-001
nováček
Stav:

Příspěvekod Spike-001 » 26 pro 2013 18:06

Tvoje odpověď se ale týká vypalování v PC. Já potřebuju poradit ohledně kopírovíní (vypalování) titulů v DVD Recordéru Samsung SH-895.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 pro 2013 18:07

Moje odpoved se tyka jakehokoliv DVD rekorderu - DVD musis uzavrit. Nekde tam bude moznost "finalize session".

Pokud ho neuzavres, DVD rekorder na nej bude dale dopalovat dokud bude volne misto. Pokud DVD neuzavres, nepujde prehrat jako DVD Video. V manualu to bude napsano nejspis tucnym pismem.

Kdyz se to DVD tvari jako prazdne - kolik to na nem ukazuje volneho mista?

Spike-001
nováček
Stav:

Příspěvekod Spike-001 » 26 pro 2013 18:18

No tak to je skvělý, ale mě to tu možnost na výběr uzavření, abych nosič na který kopíruju, NEDÁ. Když tam šoupnu Verbatim DVD+R, tak to automaticky začne "formátovat disk" a poté to nahodí info: "Disk je úspěšně nastaven". No a když dám nějakej titul na zkopírování, tak to nahodí info: "Ttitul není kompatibilní s V-režimem". A včil tě něco napadá? Mě ne! :-(

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 pro 2013 18:30

Co presne je to, co cjces nahrat? Nahravka z tuneru nebo skopirovany film?

Je tam neco co se jmenuje "EZ record", coz je funkce ktera automaticky finalizuje disk (coz by mohly byt ty 4 minuty na konci vypalovani)

Pak je tam jeste V-mod, u zdroje a i cile musi souhlasit ten V-mod, tedy v obou pripadech zapnuto, nebo vypnuto.

Spike-001
nováček
Stav:

Příspěvekod Spike-001 » 26 pro 2013 18:33

Nahrávka z tuneru. A přehodil jsem v menu ten V-režim a teď už mi to kopíruje, ale opět ke konci se to zastavilo a bude to trvat asi 4 minutky (jak je uvedeno výše) než to dokončí.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 pro 2013 18:36

Pokud je zaply ten "EZ record" tak by to melo byt uzavirani session.

Spike-001
nováček
Stav:

Příspěvekod Spike-001 » 26 pro 2013 18:39

Tak vydrž, to se do menu podívám, ale teď to stojí ke konci kopírování a čekám....

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Pro 2013 18:43) ---

A stále čekám a stále čekám.... Eště to furt nedokopírovalo.... :-(

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Pro 2013 20:06) ---

Tak to konečně napsalo: "Kopírování titulu bylo úspěšně dokončeno". Ale zas nemožu otevřít dvířka. Jak by to zatuhlo jak počál. Zítra ti písnu jak to všecko dopadlo. Ale už teď mě z teho asi trefí....

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”