Dobrý den
Když jsem před rokem dostal nový PC tak jsem na něm rozjel Far Cry 3 bez problému na high-ultra. Včera jsem si řekl že si zase zahraju tak jsem si nainstaloval far cry 3 spustil jsem ho a čekalo mně celkem hnusné překvapení. Hru totiž můžu pustit jenom na nízké detaily bez vyhlazování na +- 30-40 FPS což je strašně málo. Nevíte co s tím mám dělat ??
Grafika: Nvidia Geforce GT640M
CPU: Intel core i5
Ram: 4gb
Hra je koupená.
Systém jsem přeinstalovával před měsícem je skoro prázdný ovladače mám nejnovější.
To samé to dělá u Batlefield 3 a dalších her.
Far Cry 3 po roce lagy
Re: Far Cry 3 po roce lagy
Je mozny,ze po roce pouzivani uz mas dost nasateho prachu mezi chladicem a vetrackem.Hlavne,jestli notas pouzivas treba v posteli.A kdyz se hur chladi,tak se sam podtaktuje.A proto ti hry nejdou,jako drive.
Stahni si treba program speedfan.Pust hru a sleduj teploty.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Stahni si treba program speedfan.Pust hru a sleduj teploty.
Na tom asi něco bude protože i když mám zaplou chladící desku tak se teploty pohybují kolem 90 stupňů a to je něco šíleného.
ještě se zeptám mám doma stlačený vzduch můžu NTB rozebrat a vyčistit sám nebo mám jít do servisu nikde na šroubku samolepku nemám.
ještě se zeptám mám doma stlačený vzduch můžu NTB rozebrat a vyčistit sám nebo mám jít do servisu nikde na šroubku samolepku nemám.
Tak to bude ono.90 stupnu i s podlozkou je dost.Stlacenym vzduchem toho stejne moc nevycistis.Vzdycky se udela takovej (koberec) z prachu mezi vetrakem a chladicem.A to musis jedine rozebrat.U myho notasu je tam treba jenom plastova krytka a ses u vetraku.Ale u vetsiny jinych to maji tak strasne slozite,ze musi treba ven i zakladni deska.Proste uplne vsechno,aby ses tam dostal.Pokud je notas jeste v zaruce,tak bych se do toho nepoustel.
Kde ti to vycisti,aniz by porusili zaruku nevim.Treba poradi nekdo zkusenejsi.
Kde ti to vycisti,aniz by porusili zaruku nevim.Treba poradi nekdo zkusenejsi.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A nebo ještě zkus jestli ti to náhodou nespouští na integrované Intel grafice. Každopádně vyčistit to asi chtít bude.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Na integrované grafice pochybuji že by jel na 30-40 fps když tolik na ní jel bez stromů minecraft
. Dneska nebo zítra jdu do alzy ať to vyčistí myslíte že to udělají na počkání ??

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si že na počkání ne, ale záleží jak se jim bude chtít, a jaký je k tomu u tvého modelu přístup..., ale spíše ne.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Tak doufám že to tam nebude měsic to by mě asi jeblo.
Taky jde asi o to,jestli to budou nekam posilat nebo jestli to udelaji primo na prodejne.
nejlepší a nejjednodušší by bylo kdyby mi daly nový kus akorát by přenesly HDD ale to nikdy neudělají protože by přišly o peníze. :( 

Tak s tim urcite pocitej

Tak jsem ze servisu zpátky
. Jejích přístup k tomuhle byl takový: přišel jsem tam že to chci vyčistit v rámci záruky kvůli přehřívání. A oni mi daly stlačený vzduch že se na to záruka nevstahuje ať si to vyfoukám přes mřížky. Když jsem to udělal tak přehřívání doopravdy ustalo ale plynulost her to nijak nezvětšilo pořád je to stejné. Další nápady ??

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2291
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56