Tak mám problém,preinštaloval som windows xp a nainštaloval som avast. Ten sa v pohode nainštaloval a začal kontrolovat pocítac...
Zarazilo ma,kontrolujem legalnost software...
Po ktorej mi vypísalo "avast našel nelegálni software tretich stran":
FreeComander,Mozilla Firefox,7zip,Gimp,OpenOffice,VDownloader...
Všetky programy sú Freware a stahujem ich už roky z stahuj.cz,Studna.cz,Tahaj.sk
Systém mi potomto zamrzol a ja som ho musel preinštalovat,v čom může byt problém?
Avast mi vypisuje že používam nelegalný softík
Re: Avast mi vypisuje že používam nelegalný softík
Pravděpodobně v nové verzi avastu, stáhni a nainstaluj tuhle předchozí verzi a zakaž u ní aktualizace ..
(pokud už jsi nainstaloval tu novější verzi, po tom reinstalu, tak ho odinstaluj a promaž od něj zbylé složky i registry a pak teprve instaluj tu 8....)
(pokud už jsi nainstaloval tu novější verzi, po tom reinstalu, tak ho odinstaluj a promaž od něj zbylé složky i registry a pak teprve instaluj tu 8....)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nepoužívej avast dej si od Microsoftu a je to zdarma ten ti ochrání pc je od vývojářů windowsu tak co může byt lepší ? Přece ten kdo vyrobil pc
Vždy se rád naučím nebo přiučím 

Tak přesně to bych nedělal. Ale je to jen věc názoru 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Radši antivir kterej něco propustí, než antivir kterej zachytí úplně všechno, a bez dotazů to maže.
Just Fucking Google It!
- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jak vy ale mě to píše upozornění a RUČNĚ mažu tzv. TRUHLICI a když chcu něco povolit bezproblémů mi to jde jak na win xp tak win 7 nevidím v tom problémy

Tohle je mi teda dost záhadný.7777 píše:Systém mi potomto zamrzol a ja som ho musel preinštalovat,v čom může byt problém?
Zkus kontaktovat i tech. podporu avastu.
no jo, ale AV od MS je docela extrém.. zkoušim teď Pandu a jsem celkem spokojenej..
- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem sepokojen s tím mým a neměnil bych ho ale je to navás :)

MS Security Essentials dosahuje pravidelně nejhorších výsledků, ale jestli jsi s nim spokojenej, tak prosím. Už bych ten OT nechal.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
mariobbros: Každej nechť používá antivir, jaký chce, ale tomu od MS, tedy Microsoft Security Essentials bych se obloukem vyhnul. Ano má to supr GUI, neotravuje..... ale taky nedetekuje.
Jinak Tvoje rada aby vyměnil AV je k ničemu. Až mu nepojede auto, tak mu doporučíš koupit nový? 
7777: Abychom se mohli někam dobrat, vložíš nám sem screenshot toho hlášení od Avastu?

7777: Abychom se mohli někam dobrat, vložíš nám sem screenshot toho hlášení od Avastu?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
ale to je divný že má ten Microsoftní antivirus nejhorší výsledky , protože Microsoft stojí za vznikem windows 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”