Ahoj,
téma se tedy netýká PC, ale myslím, že je tady spousta lidí kteří poradí i tak.
K problému: V menu televize zvolím automatické ladění programů (přes obyčejnou anténu), nalezne to cca 40 programů (cca 19 unikátních a zbytek programů je tam dvakrát nebo i třikrát - asi jsou z různých vysílačů) a potom asi 20 rádií. Uložím a najedu do menu naladěných programů, jsou tam tři skupiny: DTV, RADIO a TV. V DTV jsou vyhledané programy, v RADIO rádia a v TV není nic.
Ve skupinách DTV a RADIO lze jen měnit pořadí programů ale nelze mazat. Ve skupině TV lze mazat ale není tam vůbec nic.
Včera jsem aktualizoval firmware televize ale stále nelze mazat programy ve skupině DTV.
Poradí prosím někdo kdo má tuhle televizi nebo obecně LG televizi jak mám vymazat duplicitní programy?
Děkuju moc
V televizi LG37LS5600 nejdou mazat programy
V televizi LG37LS5600 nejdou mazat programy
HP ProBook 450 G6
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V televizi LG37LS5600 nejdou mazat programy
Mám též LG TV, ale odstranění nežádoucích programů neumožňuje, jen měnit jejich pořadí. Duplicitní programy jsem tedy přesunul až za ty,jež běžně používám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak to je síla, Changhong mazat programy umí.
LG nemám, takže jestli něco z toho, co Ti navrhnu, Tvá TV neumožňuje, tak se předem omlouvám.
1) Většina televizí má sekci Oblíbené. Pokud ji máš taky, dej si do ní ty programy, které potřebuješ a nastav si ji jako primární.
2) Zlikviduj všechny programy z DTV - to by mělo jít - a nalaď si žádané programy ručně, ulož jen ty, které chceš.
1) Většina televizí má sekci Oblíbené. Pokud ji máš taky, dej si do ní ty programy, které potřebuješ a nastav si ji jako primární.
2) Zlikviduj všechny programy z DTV - to by mělo jít - a nalaď si žádané programy ručně, ulož jen ty, které chceš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tady http://sourceforge.net/p/chansort/wiki/Transferring%20your%20LG%20TV%27s%20channel%20list/ jsem našel návod podle kterého z TV zkopírujete nějaký soubor na USB a následně soubor upravíte v programu ChanSort v počítači. Bohužel mám asi zrovna televizi model z roku 2012 a ta neumožňuje standartně přes dálkový ovladač se do toho "skrytého" menu dostat.
Asi zkusím jak radí wattmetr vše smazat a ručně naladit jen to co chci.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Pro 30, 2013 3:18 pm) ---
Tak manuální ladění funguje, ale abych všechny programy smazal, musím zvolit pouze automatické ladění. No a automatické ladění znamená, že nic manuálně nenaladím
proto jsem jen programy seřadil a ty co tam jsou vícekrát dal nakonec. Ta televize je docela chytrá, ale neumět smazat program...
Asi zkusím jak radí wattmetr vše smazat a ručně naladit jen to co chci.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Pro 30, 2013 3:18 pm) ---
Tak manuální ladění funguje, ale abych všechny programy smazal, musím zvolit pouze automatické ladění. No a automatické ladění znamená, že nic manuálně nenaladím

HP ProBook 450 G6
Ano ten ChanSort jsem našel ale bohužel nedostanu z TV ten potřebný soubor na USB abych ho mohl editovat a upravený nahrát zpět do TV. (Podle toho linku co jsem dával mám asi zrovna model TV kde to zakázali)
HP ProBook 450 G6
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9424
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-