Notebook se stále jen restartuje
Notebook se stále jen restartuje
Přestal mi fungovat win8 na notebooku. Při zapnutí me zmodra obrazovka se smutným smajlikem a zprávou ze v počítací došlo k problému a ihned se restartuje a porad dokola žádná jiná reakce dostanu se jen do BIOSu. Bohužel nemám žádné instalační CD při koupi sem žádné neobdržel ale všiml sem si ze ma disk oddíl s asi 17 gb kde si myslím ze je instalacka win8 nahrana . Mohl by mi někdo poradit jestli se k ni da nějakým způsobem dostat když múzu jen do BIOSu? Předem děkuji za radu nebo odpověď.
Re: prosím o radu
Ahoj, Vítej na PC-help
Napiš sem jaký máš notebook, každý výrobce notebooků má jinou klávesovou zkratku pro vstup do recovery oddílu. Nemáš doma náhodou manuál? Ten by ti jistě napověděl jakou klávesou se tam dostat. Téma má nadpis přesně takový, jaký podle pravidel být nemá.
Napiš sem jaký máš notebook, každý výrobce notebooků má jinou klávesovou zkratku pro vstup do recovery oddílu. Nemáš doma náhodou manuál? Ten by ti jistě napověděl jakou klávesou se tam dostat. Téma má nadpis přesně takový, jaký podle pravidel být nemá.
Děkuju za vaše názory a rady. 

acer aspire E1-531G
tak to mi bohužel nereaguje
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2013 22:36) ---
za nadpis se omlouvam neprecetl sem si pravidla.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2013 22:36) ---
za nadpis se omlouvam neprecetl sem si pravidla.
Tak teď jsem se dočetl, že bys ses tam měl dostat přes BIOS a nabootovat z toho recovery oddílu co máš na HDD.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: Notebook se stále jen restartuje
to zkousim porad ale žádná reakce 

Zapnout notebook, drzet ALT a kdyz je na obrazovce logo Acer, zmacknout F10. Musi to fungovat.
už sem to vzdal a zformatoval HDD a všechny oddíly a nainstaloval sem si win 7 ale mám zase problém stím ze se win nainstaluje a když už by mel jít do úvodní obrazovky tak to hodí chybu s prihlášením nebo co a pak už se PC jen restartuje přitom když tam dam znovu instalační cd jako bych chtěl instalovat tak na disku win je podle ubraneho místa z HDD nevíte prosím co s tím jestli je něco špatně nastavene v BIOSu nebo se za tím skrývá něco jiného.
Jo jasně. Nabootuj z instalačního disku. Dej opravit tento počítač, tam najeď do příkazové řádky a piš: bootrec/rebuildbcd .... pak bootrec/fixboot a pak bootrec/fixmbr restartuj a vše pojede bez problému. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2734
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48