Dobrý den, prosím vás o radu, protože už opravdu nevím, co s tím. Vlastním NTB Fujitso Siemens Esprimo V5535 s operačním systémem Windows XP.
Mám problém s připojením k internetu pomocí modemu HUAWEI MOBILE PARTNER E1750 od o2. Postupovala jsem přímo podle návodů ze stránek o2 o tomto modemu, ale problém nastal hned na začátku, protože po připojení modemu si systém sám měl začít stahovat potřebný programy a ovladače, a v mém případě se tak nestalo. Tak jsem si sama stáhla všechno tohle -> http://www.o2.cz/osobni/techzona-mobiln ... b=download . Ale ani poté modem nefunguje. Program o2 průvodce připojením se mi sice nainstaloval a funguje, ale stále mi k připojení k internetu nabízí pouze možnost wifi,kterou zachyuje. V levém dolním rohu tohoto programu se objevuje GPRS modem -nebo něco podobného a je u toho napsáno NEDOSTUPNÉ. Tak na to kliknu pravym tlačítkem myši a zvolim možnost ZAPNOUT, ale tim svuj problém nevyřešim, protože se mi otevřou naky okna, ve kterých by se asi měly objevit nalezený modemy, a mě to píše akorát ZAŘÍZENÍ NENALEZENO NEROZPOZNÁNO nebo tak něco.
Opravdu už nevím v čem je problém, protože v jiném ntb s OS Windows 7, tento modem funguje naprosto normálně a připojení k internetu je plně funkční.
Opravdu vás velmi žádám o pomoc, a všem, co se aspoň pokusí mi pomoc předem velmi děkuji!
huawei mobile e1750 a windows xp
-
- Pohlaví:
Re: huawei mobile e1750 a windows xp
Vítej na PC-HELP!
Podle všeho to vypadá na to, že ti stále chybí ovladač. Pokud se nepletu, ovladač by mohl být i na tom modemu (funguje zároveň jako flash disk). Zkontroluj správce zařízení, zda je tam modem uveden, či zda je tam jen jako neznámé zařízení.
Podle všeho to vypadá na to, že ti stále chybí ovladač. Pokud se nepletu, ovladač by mohl být i na tom modemu (funguje zároveň jako flash disk). Zkontroluj správce zařízení, zda je tam modem uveden, či zda je tam jen jako neznámé zařízení.
Re: huawei mobile e1750 a windows xp
Modem by mel fungovat jako modem, pokud se pri pripojeni drzi zmacknuty vypinac.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3539
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:10