Neplatna aplikace typu win32 Vyřešeno
Neplatna aplikace typu win32 Vyřešeno
Ahoj , stahl jsem si přehravač KMplayer pokažde když chci spustit film nebo mp3 hodi to hlašku viz. nahoře. pokud otevřu přehravač kmplayer lze to spustit když si je přidam do playlistu, ale ve složkach ne, tam to jde jen ve windows playeru pokoušel jsem soubory otevirat jako vychozi v kmplayeru ale nejde to. chci nastavit kmplayer jako vychozi ale přistupu a vychozich nastavenich nikde neni. prosim poradte
Re: Neplatna aplikace typu win32
Spusť KM Player jako správce a nebo zkus jinej program,KM mi nevyhovuje moc,ale to je ovšem na tobě.
Reinstalace nepomůže?
Reinstalace nepomůže?
Abych uvedl co jsem udělal : měl jsem gomplayer ktery mi přehraval filmy některe sekaně tak jsem se naštval a odinsatloval . po te jsem zkusil klasicky windows player najel na filmy spustil a zadal k otevřeni souboru vždy použivat tento program ..jenže mi to nepřehralo MP4. tak jsem si stahl zminěni kmplayer. večer mi to nedalo tak jsem si nechal projet notebok avastem a ja stahl s kmplayerem i nějaky virus win32malwere gen. takže jsem nechal lečit...a vysledek je ten že nic....když kliknu na hudbu nebo film dvakrat nejde to přehrat..pokud otevřu kmplayer a otevřu nejaky film nebo MP3 tak to jede. ale nechce se mi pokažde otevirat kmplayer chci prostě na ploše( když mam nějakou hudbu nebo film ) to hned otevřit.
Tak jestli sis to stáhl z uložta nebo ze stahuj.cz tak abych se ani nedivil že je tam vir,dělá ti to jen KM Player?
Nejsem si jistej jestli je Winamp na videa,ale je to pro mě nejlepší MP3 přehrávač kterej mohl kdy být.
Nejsem si jistej jestli je Winamp na videa,ale je to pro mě nejlepší MP3 přehrávač kterej mohl kdy být.
-
- Pohlaví:
Doporučuji vlc. Nejjednodušší a nejlepší co můžeš dostat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4757
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4521
-