Ahoj chtěl bych skontrlolovat po určité době počítač,jestli není nák zavirovanej.Jakéj program si mám stáhnout děkuji za rady.
//úprava názvu
//mmmartin
Doporučte prosím antivir.* Vyřešeno
- MartinBíly
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte prosím antivir.*
Těhle témat je tu 1 000 000.
jenze nekteri jsou lini cist i hledat proto se ptaji a tohle bude tema 1 000 001
- MartinBíly
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za rady :(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avira
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Avast Free 2014
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
Antivir by měl sloužit hlavně jako prevence, ne na vyčištění pc. Vyzkoušel jsem jich už hodně, u Aviry mi vadily reklamy; Avast nebyl špatnej, ale pak nějak blbla registrace.. BitDefender mi úplně shodil systém, byl to nějakej bug, stalo se to víc lidem. Comodo Internet Security je dobrej, ale dost otravuje s potvrzeníma. AV od MS je úplně k ničemu. Teď zkoušim Panda Cloud Antivirus a zatim pohoda. Nezatěžuje systém, našlo to tři hajzly a zatim mi sem nic nevlezlo. I když budeš mít AV, projeď systém občas MbAMem.
Edit.: samozřejmě + AVG apod. Nejlepší bude když se podíváš sem: http://www.av-comparatives.org/ a vybereš si sám.
Edit.: samozřejmě + AVG apod. Nejlepší bude když se podíváš sem: http://www.av-comparatives.org/ a vybereš si sám.
- MartinBíly
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji vám za rady určitě vyzkouším.
První bych stáhl antivirus,Avast nebo Avira.Potom bych stáhnul HijackThis,pročistil bych vložil bych log,okontroloval si co je špatně,opravil pokud by to bylo nutné a udělal scan MBAMEM a měl bych vyřešené.
- MartinBíly
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”