Zdravím,
po delší době jsem si chtěl zahrát svůj oblíbený Euro Truck Simulator na volantu, mezi posledním hraním jsem ovšem vyměnil počítač a nejsem schopný volant k počítači připojit tak, aby jel správně. Kdykoliv ho připojím, tak slyším zvuky, jako bych ho stále připojoval, odpojoval, připojoval... Myslel jsem, že to bude ovladači, ty jsem vždycky stahoval odtud (http://mail.xtech.cz/Download2/Download.aspx) Měla by to být snad stránka výrobce, ale ani tohle problém neřeší :/ Ovšem ve starém počítači jede volant normálně. Tak mě napadlo, zda-li by nešly ovladače nějak "vytáhnout" ze starého pc a dát ke mně (OS je stejný, takže tady by problém nebyl) anebo pokud se najde někdo kdo by třeba našel nějaké novější/funkční/ ovladače, tak bych byl velice vděčný :)
Už jsem se chtěl vzdát a problému zbaběle ustoupit a koupit nový volant, ale říkám si, že se tu možná najde někdo kdo by dokázal pomoci :)
Volant: Trans Wheel USB-V8
Ovladače k volantu Vyřešeno
Ovladače k volantu
Naposledy upravil(a) Dwamin dne 01 led 2014 14:43, celkem upraveno 1 x.
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
-
- Pohlaví:
Re: Ovladače k volantu
Zkontroluj správce zařízení. Připoj na jiný USB port. A pokud chceš pomoci s ovladači musíš uvést systém. Kromě toho, tebou uvedený volant na té stránce ovladač nemá. Takže když uvádíš hardware musí to být přesně.
No název jsem napsal, takový jaký je na štítku vzadu na volantu. Z té stránky jsem vždy používal hned ty druhé, kde je akorát "MX" navíc. Tuším, že tohle vždycky jelo, jiank porty jsou zkoušel všechny, jediný rozdíl je, že v portech na zadní straně case to nedělá zvuky jako bych pořád odpojoval a připojoval, ale jen to napíše, že zařízení nebylo rozpoznáno... Jinak OS doplňěn do původního postu, díky :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
-
- Pohlaví:
Čili odpojování a připojování je způsobeno nedostatečnou proudovou "kapacitou" předních portů. To bychom měli jedno. Tušení je jedna věc a skutečnost druhá. Tak jak tak, bez přesného označení hardwaru nemá ani smysl ovladač hledat. Zkus se podívat do správce zařízení na druhém PC pod jakým názvem je volant detekován - i když to taky nemusí být směrodatné.
Správce zařízení jsem prohledal, ale nic co by připomínalo název volantu jsem nenašel :/
-
- Pohlaví:
V tom případě platí již dříve řečené.
ITCrowd píše:Tak jak tak, bez přesného označení hardwaru nemá ani smysl ovladač hledat.
Re: Ovladače k volantu Vyřešeno
No chvíli jsem přemýšlel a asi nakonec problému ustoupím :( Volantu už bude možná 7-8 let, takže už není v nejlepší kondici, někdy už nereaguje úplně dobře a mohl bych si udělat radost takže si asi nakonec koupím nový, tenhle nechám ke starému pc, který má bratr a volant tam jede :) Jinak moc díky za pomoc, ikdyž jsem to vyřešil takhle zbaběle
Asi si pro jistotu založím téma ( viewtopic.php?f=40&t=123861 ) kde si ještě pro jistotu nechám vybraný volant zhodnotit, abych nekoupil nějakého zajíce v pytli :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3748
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4944
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3056
-
od petr22