Potřeboval bych batoh do školy.
NB 15,4" (HP Pavilion). Potřeboval bych místo i na další sešity / pár učebnic. Místo na svačinu / lahev 1l . Popř. i vedlejší kapsu na zdroj / myš.
Vím, že na tohle žádný batoh nepomůže, ale do školy chodím i třeba v -25°C.
Měl by být odolný proti vodě / sněhu (tajícím).
Nějaký sportovnější. Cena asi do těch 1500Kč.
Batoh na NoteBook
Re: Batoh na NoteBook
cross píše:... NB 15,4" (HP Pavilion)...
A jakej přesně typ máš? Taky o jeho koupi přemejšlim...
cross s malým "cé" pls.
No, řeknu ti to takhle. Já mám na všemožný věci smůlu - něco nefunguje, něco není tak, jak má být, apod.
U tohohle mi jakoby "cvaká" HDD. Je to možná na reklamaci, ale mi se nechce. Slyším to jen, když je docela ticho a soustředím se na to. Ale to je nejspíš chyba kusu.
Jinak se mi zdá být dost tichý (je to můj první NB, takže nemám s čím porovnávat). Čemu jsem dal velké + je hlasitost repráků. Kluci mají ve třídě třebas ACER a u sledování filmu jsme měli co dělat, abychom to slyšeli. Mi to krásně vyřvává.
Píše se mi na něm skvěle (píšu všemi deseti). Design se mi velice líbí. Při vloženém CD/DVD dělá mechanika celkem rachot (snesitelný). Webcameru nepoužívám, o té ti nic neřeknu.
Pokud budeš používat extérní repro, je tu trošku blbě vyřešený konektor. Je jen v přední části NB.
Čtečka karet se mi hodně osvědčila, používám ji na XD kartu.
Doteková tlačítka mě taky potěšila. Jen si budeš muset dávat pozor na tlačitka QuickTima a DVD. Když máš vyplný NB a dotkneš se jich, tak se ti zapne přehrávač. ( Je to jako dobrá věcička - máš vyplý NB, chceš se kouknout na film. Zmáčkneš to a spustí se ti přehrávač, ale systém se spouštět nemusí. ) Tudíž nebudeš moct používat tu ... jak se tomu nadává ... no takový ten "přehoz" přes klávesnici, ten "hadřík". Nebo pouze opatrně pokládat, popř. si to místo vystřihnout, aby se to těch tlačítek nedotýkalo.
Dál mě nic nenapadá, kdyžtak se ptej.
Btw. Hry nehraju, takže o tomhle ti nic neřeknu.
No, řeknu ti to takhle. Já mám na všemožný věci smůlu - něco nefunguje, něco není tak, jak má být, apod.
U tohohle mi jakoby "cvaká" HDD. Je to možná na reklamaci, ale mi se nechce. Slyším to jen, když je docela ticho a soustředím se na to. Ale to je nejspíš chyba kusu.
Jinak se mi zdá být dost tichý (je to můj první NB, takže nemám s čím porovnávat). Čemu jsem dal velké + je hlasitost repráků. Kluci mají ve třídě třebas ACER a u sledování filmu jsme měli co dělat, abychom to slyšeli. Mi to krásně vyřvává.
Píše se mi na něm skvěle (píšu všemi deseti). Design se mi velice líbí. Při vloženém CD/DVD dělá mechanika celkem rachot (snesitelný). Webcameru nepoužívám, o té ti nic neřeknu.
Pokud budeš používat extérní repro, je tu trošku blbě vyřešený konektor. Je jen v přední části NB.
Čtečka karet se mi hodně osvědčila, používám ji na XD kartu.
Doteková tlačítka mě taky potěšila. Jen si budeš muset dávat pozor na tlačitka QuickTima a DVD. Když máš vyplný NB a dotkneš se jich, tak se ti zapne přehrávač. ( Je to jako dobrá věcička - máš vyplý NB, chceš se kouknout na film. Zmáčkneš to a spustí se ti přehrávač, ale systém se spouštět nemusí. ) Tudíž nebudeš moct používat tu ... jak se tomu nadává ... no takový ten "přehoz" přes klávesnici, ten "hadřík". Nebo pouze opatrně pokládat, popř. si to místo vystřihnout, aby se to těch tlačítek nedotýkalo.
Dál mě nic nenapadá, kdyžtak se ptej.
Btw. Hry nehraju, takže o tomhle ti nic neřeknu.
za to se omlouvámcross píše:cross s malým "cé" pls.

Díky moc za info, myslim že je vyčerpávající.
Jen ještě jakou má výdrž? Vim že je to hlavně o tom co s nim děláš ale tak zhruba.
Jinak neni to "cvakání" od větrání. Hodně sem čet o tom, že větráček zezačátku často píská tak tobě by moh třeba cvakat :-). Ale to asi ne.
To rozhodně bych vynechal. Ani nepíšou objem baťohu, zádovej systém nic moc, chybí boční stahování, kapsa na ntb. ve výklopném víku taky nebudí důvěru.Razzell píše:rozhodne toto http://www.topgal.cz/batohy/na-notebook ... 1/G---Red/
krtenek píše:To rozhodně bych vynechal. Ani nepíšou objem baťohu, zádovej systém nic moc, chybí boční stahování, kapsa na ntb. ve výklopném víku taky nebudí důvěru.
To, že má tvůj (teda podle příspěvku tak soudím) batoh boční stahování neznamená, že když ho jiný nemá, tak stojí za ... .
"zádovej systém nic moc" no tak to je argument.
Nebudí důvěru v čem ? Já jsem s tím spokojen.
Na objem se můžeš zeptat v diskuzi - je tam už i uveden. Na těch tvých stránkách zase není batoh detailně nafocen, což je podle mě důležitější.
Tak doufám, že s ním budeš (jseš) spokojen.
Ano, soudruzi z Hudy nemají kopec fotek, leč Deuter je velmi kvalitní značka a pokud budu v baťohu nosit ntb. za několik desítek tisíc, tak bych ho svěřil něčemu kvalitnímu.
Toť můj názor.
(v prodejnách Hudy sport si ten baťoh můžeš sám omakat a vyzkoušet)
Ano, soudruzi z Hudy nemají kopec fotek, leč Deuter je velmi kvalitní značka a pokud budu v baťohu nosit ntb. za několik desítek tisíc, tak bych ho svěřil něčemu kvalitnímu.
Toť můj názor.
(v prodejnách Hudy sport si ten baťoh můžeš sám omakat a vyzkoušet)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2600
-
od Kaspo
Zobrazit poslední příspěvek
22 říj 2024 09:47